“Я почув ці слова від неї”: Ектор Хіменес-Браво обірвав звʼязок з близькою людиною через 1 причину – хто це

Ектор Хіменес-Браво вже багато років проживає в Україні, але не всі його сприймають там - відомий шеф-кухар розповів про образу, яку тримає на близьку людину.

Відомий шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився з шанувальниками своїм емоційним досвідом, який пов’язаний із близьким другом. Він розповів, як отримав образливі слова від цієї людини, яка заперечила його українське походження. Ці зауваження глибоко зачепили Хіменеса-Браво, і він зізнався, що не бачить можливості продовжувати спілкування з другом після цього інциденту. Заява стала для нього болісним моментом, що змусило переосмислити їхні взаємини.

Протягом 15 років його життя в Україні супроводжувалося чутками та критикою, зокрема висловлюваннями, що він не є українцем і навіть закликами повернутися до Колумбії. Найболіснішим було те, що ці слова прозвучали від близької людини, залишивши в його серці холод і розчарування. Він відчував, що слова, які він чув, не мали підстав, і у нього не вистачало слів, аби відповісти у відповідь.

Ектор Хіменес-Браво пригадав, як йому боляче зробила близька людина
Ектор Хіменес-Браво пригадав, як йому боляче зробила близька людина

Кухар підкреслив, що відчуває себе справжнім українцем, а Україна для нього є рідним домом. Він заявив, що в його серці завжди буде місце для неї, і він робитиме все можливе для підтримки та допомоги кожному українцеві, оскільки вважає їх своєю родиною.

Для нього Україна залишиться завжди важливою частиною життя, і він не збирається здаватися під тиском негативних висловлювань. Незважаючи на труднощі, він закликав всіх залишатися вірними собі та продовжувати те, що вважають правильним.

Ектор Хіменес-Браво пригадав, як йому боляче зробила близька людина
Ектор Хіменес-Браво пригадав, як йому боляче зробила близька людина

Щодо особистого життя відомого шеф-кухара, то воно залишається під завісою. Незважаючи на те, що приблизно рік тому він поділився деякими моментами зі своєю дівчиною, наразі невідомо, чи він ще перебуває з нею. Втім, його нещодавні публікації на соціальних платформах свідчать про те, що він відкритий до нових романтичних можливостей і, ймовірно, готовий до нових стосунків.

Нові статті

Схожі статті

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?