Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Віталій Козловський вперше став татусем 7 місяців тому. Його синочок Оскар народився наприкінці лютого і за декілька місяців життя встиг помітно підрости. Недавно батьки похрестили хлопчика, а зірковий батько просто не міг не створити йому в подарунок пісню.

Козловський-старший присвятив її урочистій даті, адже 25 вересня виповнилось рівно 7 місяців із дня народження його крихітного спадкоємця. В пісенній композиції під назвою “Сину” виконавець вперше показав обличчя хлопчика.

Трохи згодом на особистій сторінці артиста в Instagram зʼявився допис із добіркою світлин, головним героєм якої став малюк Оскар. Хлопчик потрапив до кадру фотографа, знаходячись на руках мами та батька, а також – коли зміг трохи потримати голову, лежачі посеред пухнастого покривала в ліжечку.

Завдяки бездоганній роботі професійного фотографа фанати Віталія Козловського змогли побачити та роздивитись обличчя малюка. На самій першій світлині помітно, що в 7 місяців в Оскара – вже достатньо довге і темне волосся. Зовні цей парубок більше схожий на маму, Юлію Бакуменко.

Цю схожість помітили і підписники Козловського в соцмережі Instagram. Зокрема блогер з Youtube Слава Дьомін так і написав в коментарях:

Юлія копія

Інша ж користувачка написала, що малюк Оскар росте дуже гарним хлопчиком і весь пішов в батька.

Такий милий кульбабка – написала в коментарі ще одна дописувачка

Фанати також побажали маленькому Оскару чистого та мирного неба над головою.
Нагадаємо, що на початку року Віталій Козловський довгий час приховував зміну статусу та своє одруження на Юлії Бакуменко.

Лише в березні 2024 року артист здивував прихильників приголомшливою новиною про те, що став чоловіком, а згодом – і батьком первістка.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.