Інесса Гріцаєнко з “Голосу країни” виходить заміж: вокалістка оголосила про заручини і похвалилась обручкою

Учасниця "Голосу країни" Інесса Гріцаєнко повідомила про те, що виходить заміж. На персональній сторінці виконавиці в соцмережі зʼявились відповідні світлини. Хто став її обранцем?

Українська співачка, солістка гурту “SESTRA” та учасниця популярного українського шоу “Голос країни” Інесса Гріцаєнко розповіла своїм фанатам головну таємницю зі свого особистого життя. 25-річна співачка стала нареченою і невдовзі вийде заміж. На персональній сторінці виконавиця оприлюднила світлини, на яких вона сама позує із великим букетом півоній в руках. При цьому на її безіменному пальці красувалася обручка із великим і справжнім діамантом.

Естрадна виконавиця розповіла, що коханий чоловік повністю змінив її життя. Водночас, обранця Інесса вирішила не показувати широкому загалу. Знаменитість ретельно приховує особисте життя від сторонніх очей, ЗМІ та фанатів.

Я вірила в те, що одного дня ти прийдеш і зміниш все моє життя – написала в дописі до світлин Гріцаєнко

Користувачі соціальної мережі не оминули увагою новину про заручини Інесси Гріцаєнко. Багато хто в коментарях побажав артистці бути завжди такою ж щасливою, як і на світлинах.

Інесса Гріцаєнко з Голосу країни повідомила, що виходить заміж
Інесса Гріцаєнко з Голосу країни повідомила, що виходить заміж

Сліпить очі від щасливої посмішки – зазначила одна з користувачок

Щирі вітання! Ви заслуговуєте на щире та взаємне кохання

Така вже ніжна та жіночна ти поруч зі своїм коханим – примітила ще одна дописувачка

Вітаю! Нарешті це сталося – написала наступна фанатка Інесси Гріцаєнко

Нагадаємо, що Інесса Гріцаєнко вийшла у фінал Нацвідбору на конкурсі “Євробачення 2013”. Також вона була учасницею 5-го сезону телевізійного шоу “Х-фактор” та вийшла у фінал проєкту “Голос країни”.

Коли телешоу завершилося, то Інесса зосередилась на роботі в команді і розвитку гурту “SESTRA”. Пісня цього гурту “У мирному Києві” потрапила до рейтингу ТОП-100 пісень, які частіше за все потрапляють у ротацію на радіо.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.