Приховує його вже 7 років: вагітна Анна Кошмал показалась разом із чоловіком – хто ж цей загадковий обранець

Акторка Анна Кошмал очікує на другу дитину, а чоловіка зірка й досі приховує, але час від часу публікує деякі фото - хто ж є коханим зірки серіалу "Свати".

У публічному житті української акторки Анни Кошмал з’явилися зміни, адже зірка очікує на другу дитину та продовжує радувати своїх шанувальників рідкісними моментами з коханим. Вагітна артистка, яка очікує на появу ще однієї дитини, несподівано поділилася теплими зображеннями зі своїм партнером, якого вона зазвичай ретельно приховує від очей публіки.

У своєму Instagram Анна продемонструвала ніжні миті, на яких вона та її обранець сиділи разом за столиком. В одному з кадрів чоловік надів на палець акторки каблучку у формі сердечка, що свідчить про його щирі почуття та бажання порадувати вагітну дружину. Незважаючи на те, що вона відверто ділиться частинками свого життя, Кошмал зберігає особисті межі свого партнера, не показуючи його обличчя, а лише його руку.

Вагітна Анна Кошмал показалась разом зі своїм чоловіком. Фото з Instagram @smorkovkina
Вагітна Анна Кошмал показалась разом зі своїм чоловіком. Фото з Instagram @smorkovkina

Цього разу Анна була стриманою у висловлюваннях, обмежившись лише простим повідомленням “love you”, що вказує на її сильні емоції до коханого. Це демонструє, як акторка, попри свою славу, цінує особисті моменти, які залишаються поза увагою широкої публіки.

Анна Кошмал перебуває у шлюбі вже сім років. Нещодавно у своєму дописі вона прикріпила відео з танців, де вразила глядачів округлим животиком, демонструючи його в обтислому боді. Акторка жартома зазначила, що тепер має прекрасну причину дозволити собі більше їсти. В її соцмережах часто можна побачити їхнього 6-річного сина Михайла, але чоловіка вона рідко показує, намагаючись зберегти його приватність.

Вагітна Анна Кошмал показалась разом зі своїм чоловіком. Фото з Instagram @smorkovkina
Вагітна Анна Кошмал показалась разом зі своїм чоловіком. Фото з Instagram @smorkovkina

Відомо, що чоловік не бажає з’являтися в соціальних мережах, і Кошмал поважає це бажання, навіть якщо сама іноді публікує кадри, на яких видніється лише частина його тіла.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.