“Не береже молодість”: пластичний хірург оцінив зміни у зовнішності 43-річного Потапа за останні роки

Співак Потап майже три роки перебуває за кордоном і за цей час його зовнішність змінилася. Один з фахівців в галузі пластики оцінив ці зміни і виніс свій вердикт. Як він охарактеризував Потапа?

Популярний український співак Олексій Потапенко, він же Потап – останні 2 роки активно показує своє життя за кордоном. Він виїхав туди ще на початку повномасштабного вторгнення і відтоді регулярно полюбляє полоскотати нерви хейтерам найяскравішими митями свого мирного життя.

 

В мікроблозі Олексія Потапенка в Instagram можна побачити не тільки за лаштунки створення нових хітів, але і моменти його відпочинку на спортивному майданчику. Попри те, що Олексій намагається слідкувати за зовнішністю та займається баскетболом із єдиним сином – вік все одно бере своє. Нещодавно пластичний хірург з України Сергій Королюк дав оцінку тим змінам, які відбулися в зовнішності 43-річного Потапа за останні декілька років.

 

Отже, за словами фахівця з пластики – сенсаційних змін в зовнішності Потапенка не відбулось. На його обличчі немає жодних слідів від косметологічних інʼєкцій та пластичних операцій. На думку Королюка, Олексій за цей час дуже постарів. Вікові зміни в артиста дуже помітні та виражені.

Пластичний хірург оцінив зміни, які відбулись в зовнішності Потапа за роки
Пластичний хірург оцінив зміни, які відбулись в зовнішності Потапа за роки

Оскільки Потап зараз перебуває за кордоном, то серйозних стресів через повітряні тривоги не переживає. Пластичний хірург звернув увагу на те, що при порівнянні світлин співака 3-річної давнини та сьогоднішніх можна помітити, які вікові зміни відбулися на його обличчі.

Вони виражені настільки явно, що ніяких сумнівів у фахівця не лишається щодо того, чи доглядає виконавець за власною зовнішністю.

Імовірніше за все Потап не докладає жодних зусиль для того, аби уповільнити старіння. Та й здорового способу життя, імовірно, не дотримується.

Сергій Королюк пригадав, як в одному зі своїх інтервʼю музикант розповідав, що одного разу його навіть швидка допомога забирала зі знімального майданчику – і все через проблеми зі здоровʼям.

Пластичний хірург оцінив зміни, які відбулись в зовнішності Потапа за роки
Пластичний хірург оцінив зміни, які відбулись в зовнішності Потапа за роки

На його думку, пришвидшене старіння Потапа повʼязане із вживанням шкідливої їжі, ненормованим робочим графіком, недосипанням або ж зловживанням різними шкідливими речовинами.

Якщо поглянути на архівні світлини Потапа, то можна побачити, що в нього ще декілька років тому були проблеми із коливанням ваги. Співак то худнув, то знов поправлявся.

Певний час артисту вдавалось тримати себе у формі, але згодом розслабився. Це, звісно, не кращим чином відобразилося на його зовнішності.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?