“Мама” Сердючки Інна Білоконь порівняла себе 5 років тому і зараз: вдвічі щасливіша, але не через Данилка

Інна Вікторівна Білоконь відома в Україні як сценічна "матуся" Вєрки Сердючки. В Stories артистка показала, якою вона була 5 років тому – у 2019-му році. Різниця між світлинами дійсно є.

Сценічна “мама” головної української зіроньки Вєрки Сердючки Інна Білоконь в реальному житті теж змогла реалізувати себе як дружина та мама. В артистки є доросла донька Яна, яку вона минулого року видала заміж.

В stories Instagram Інна Білоконь порівняла, якими вони були з донькою 5 років тому – у 2019 році та що в їх житті змінилось в поточному 2024 році. У фотоколажі ці зміни добре помітні і вони торкнулись не тільки одягу. Хоча і на нього можна було б звернути увагу.

Інна Білоконь порівняла себе сьогоднішню із тою, що була 5 років тому
Інна Білоконь порівняла себе сьогоднішню із тою, що була 5 років тому

На світлині, що була зроблена 30 вересня 2019 року – знаменита мама стоїть поряд із донькою Яною, яка тепло обіймає пані Інну. Дівчата вдягнені в куртки-шкірянки та штани. В Інни Білоконь на голові помітний капелюх із козирком.

З моменту створення фотографії пройшло рівно 5 років. За цей час в житті мами та доньки багато чого змінилося. Зокрема, єдина донька Білоконь Яна вийшла заміж та… народила в цьому році донечку Вероніку.

Сама ж Інна Білоконь завдяки доньці змінила свій статус і вперше стала бабусею. Звісно, такі кардинальні зміни в особистому житті призвели і до зміни нарядів. Зокрема, Інна Вікторівна для нової фотосесії в останній день вересня 2024 року вдягнула світлу сукню міні, прикрашену українським орнаментом. Свій осінній образ артистка доповнила бежевою сумкою та класичною зачіскою у вигляді розпущеного волосся.

Донька знаменитості вбралась у довгий сарафан зеленого кольору. На руках вона тримає вже свою, новонароджену доньку Вероніку. Дівчата виглядають на світлині цілком щасливими. Адже тепер в їхньому житті і дійсно – вдвічі більше щастя. І хоча це щастя ще зовсім маленьке – для мами та бабусі Інни воно є безмежним.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.