“Не дуже успішна”: Тімур Мірошниченко розповів, як 3-річний Марсель переніс чергову операцію – “Капризний”

Тімур та Інна Мірошниченки є батьками чотирьох дітей, двоє з яких названі - найменший син Марсель має проблеми зі здоров'ям, тож черговий раз він показався в палаті. Що сталося?

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченки поділилися деталями про операцію їхнього сина Марселя. На днях хлопчику було проведено другу операцію. Раніше Інна розповідала про гастрошизис — вроджену аномалію черевної стінки, з якою народився Марсель. Також у дитячому будинку їм повідомили про інші складні діагнози, які спочатку викликали у пари занепокоєння.

Тімур Мірошниченко розповів про операцію свого названого сина
Тімур Мірошниченко розповів про операцію свого названого сина

Інна пригадала їхнє знайомство з майбутнім сином. Вони перебували у приймальні реабілітаційного центру, де лікар зачитував медичну історію хлопчика. Час здавався нескінченним, а слова лікаря звучали страшно і незрозуміло. У той момент у них не було можливості скористатися Інтернетом, щоб знайти інформацію про ці терміни, тому хвилювання з’явилося лише пізніше.

Після завершення ознайомлення з медичними даними, Тімур і Інна подивилися один на одного, відчуваючи впевненість у майбутньому. Вони лише спитали, коли зможуть побачити сина, не усвідомлюючи всіх труднощів, які їх чекають.

Тімур Мірошниченко розповів про операцію свого названого сина
Тімур Мірошниченко розповів про операцію свого названого сина

Лише пізніше, коли у них з’явилася можливість погуглити інформацію про діагнози, їм стало страшно. Однак, незважаючи на всі труднощі, вони залишалися налаштованими оптимістично.

Подружжя усвідомило, що тільки разом зможе подолати всі труднощі та покращити здоров’я Марселя. Вони вважали, що якщо хлопець пережив стільки випробувань раніше, то обов’язково впорається з усім. Його жага до життя була настільки сильною, що будь-які труднощі не були страшними.

Пройшовши через другу операцію, яка не була повністю успішною, вони мали надію на кращі результати, оскільки з ними працював найкращий лікар у цій сфері. Інна підкреслила, що віра та любов можуть творити дива, тому всиновлення дітей із проблемами здоров’я не варто боятися. Після операції Марсель повернувся додому, він був трохи капризний, але його апетит залишався в нормі.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.