Кацуріна опинилася на білбордах в обласних центрах України, а Дорофєєва – у Нью-Йорку: успіхи жінок Дантеса

Володимир Дантес завжди обирає собі в супутниці життя творчих особистостей. Цілеспрямовані дівчата не цураються хвалитись власними успіхами та потрапляють на головні білборди країни та інших держав.

Ще в серпні 2024 року колишня обраниця 36-річного співака Володимира Дантеса Надія Дорофєєва хвалилася своїм неймовірним успіхом на міжнародній арені. Спочатку виконавиця стала амбассадором міжнародного проєкту EQUAL, що був створений на базі музичної платформи Spotify. Її нова пісенна композиція “Нітрогліцерін” стала першою, яка зайняла лідерські позиції не тільки на українських, але й на закордонних музичних платформах.

Згодом артистка показала ще одне своє досягнення. Її, як амбассадорку міжнародного проєкту, розмістили на білборді Times Square, що був розташований посеред Нью-Йорку. На зображенні багато мешканців цього міста могли побачити обличчя Дорофєєвої крупним планом та значок Spotify Equal, що свідчить саме про те, що співачка є представницею масштабного музичного проєкту.

Володимир Дантес похвалився успіхами своїх жінок
Володимир Дантес похвалився успіхами своїх жінок

Тоді Надія Дорофєєва зазначила, що ця подія стала дуже значущою для неї. Адже вона щодня працює над тим, щоб її пісні слухали та любили. За словами артистки – така відзнака для неї приємна. Завдяки їй українська музика виходить на міжнародний рівень, а міжнародне музичне суспільство “підсвічує” її.

Досвід колишньої дружини Володимира Дантеса вирішила перейняти і його нинішня обраниця — Даша Кацуріна. До Нью-Йорку вона ще не дійшла. Але білборди з її обличчям зʼявилися у великих обласних центрах України. На них Даша зʼявилася як представниця засобів для догляду.

Тож, Володимир Дантес може цілком пишатись і колишньою обраницею, і нинішньою. Ці дівчата знають, чого хочуть від життя і впевнено йдуть до своєї мети. Ба більше – їм вдається отримати бажане та швидко підійматися карʼєрними сходинками.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.