Невже вагітна? 31-річна KOLA розсекретила свої плани щодо материнства з коханим – “Це точно відбудеться”

Співачка KOLA нещодавно вийшла заміж за чоловіка-іноземця, але чи планує зірка народжувати дитину і що з цього приводу думає її коханий? Подробиці.

Нещодавно стало відомо, що популярна співачка таємно уклала шлюб із громадянином Ізраїлю, який старший за неї на 13 років. Пара живе між двома країнами – Ізраїлем та Україною, що, безсумнівно, викликало інтерес шанувальників до особистого життя артистки. Одним із основних питань стало бажання співачки стати матір’ю.

Співачка зазначила, що не має жодних чітких цілей чи обмежень щодо материнства. Наразі артистка сфокусована на розвитку своєї музичної кар’єри, зокрема, на підготовці до великого концерту в Палаці Спорту, який є важливим етапом у її творчості і вимагає всіх її зусиль та уваги.

Співачка KOLA розсекретила свої плани щодо материнства
Співачка KOLA розсекретила свої плани щодо материнства

Материнство стало важливою темою для співачки KOLA, яка зазначила, що це подія неодмінно відбудеться в її житті. Однак вона вважає, що наразі не час серйозно розглядати цю можливість. KOLA підкреслила, що для неї важливо відчути готовність до ролі мами.

Вона завжди уявляла, що материнство прийде в її життя, коли вона відчує внутрішню готовність до змін і бажання сповільнити свій ритм, щоб більше часу присвятити сім’ї. Отже, питання про батьківство поки що не входить до її пріоритетів, і співачка має намір зосередитися на своїй професії в найближчому майбутньому.

Співачка KOLA розсекретила свої плани щодо материнства
Співачка KOLA розсекретила свої плани щодо материнства

Що стосується особистого життя, про чоловіка KOLA, В’ячеслава, відомо небагато, адже вона рідко згадує його в інтерв’ю. Він родом із Дніпра, але вже тривалий час проживає в Ізраїлі. В’ячеслав вільно спілкується івритом та англійською, а також активно вивчає українську мову. Їхнє знайомство відбулося приблизно два роки тому під час благодійного концерту співачки в Ізраїлі, де він виступав одним із організаторів заходу.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?