Син Таїсії Повалій посварився з дружиною Ланою і показав, до чого це призвело: “У вас теж так?”

Єдиний син співачки Таїсії Повалій Денис активно подробицями зі свого особистого життя. В його відносинах з дружиною Ланою стався розлад.

Єдиний син одіозної української співачки Таїсії Повалій, 40-річний Денис, у Stories Instagram поділився деякими моментами зі свого особистого життя. Він днями розсварився зі своєю дружиною Ланою і це призвело до негативних наслідків. Перше, що зробили подружжя після сварки – відписались один від одного в соціальних мережах.

Родинна сварка, щоправда, тривала недовго. Через короткий час чоловік та дружина знов возʼєдналися та повернули один одному статус друзів в Instagram. Результат примирення Денис продемонстрував у Stories. Він повідомив, що знов додає дружину Лану до друзів після сварки, а ще – спитав у своїх фанатів та підписників:

У вас теж так?

В наступному Stories Денис Повалій показав, що кохана знов знаходиться в статусі його друзів. Також він зазначив, що судячи з кількості коментарів та відповідей – вони не одні такі “італійці”, що бурхливо сваряться і не менш бурхливо миряться.

Син Таїсії Повалій показав, як мириться з дружиною після гучних сварок
Син Таїсії Повалій показав, як мириться з дружиною після гучних сварок

Зазначимо, що син Таїсії Повалій після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року на певний час продовжував жити в росії. Згодом він із родиною покинув цю країну та перебрався жити до Іспанії. Він неодноразово висловлював на своїй сторінці російські наративи про рятування українців від нацизму та “де ви були 8 років”.

Зіркова мама Дениса, співачка Таїсія Повалій також однозначна в своїй позиції. У березні поточного року артистка встигла отримати російський паспорт, а ще – нарядила власний творчий балет у кокошники. Неодноразово із вуст колишньої українки можна було почути про те, що вона любить росію, а українців вважає “зомбованими”.

Син Таїсії Повалій показав, як мириться з дружиною після гучних сварок
Син Таїсії Повалій показав, як мириться з дружиною після гучних сварок

На її думку, в співгромадян, для яких колись Повалій співала пісні – бракує духовного виховання.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.