Живе “лакшері” життя за кордоном: куди зникла зірка СТБ Наталія Холоденко, яку недолюблювали більшість зірок

Психологиня Наталія Холоденко здобула шалену популярність на телебаченні, зокрема на СТБ, але раптово зникла з медіапростору - де перебуває зірка зараз і чи планує повернення додому?

Психологиня Наталія Холоденко, яка зараз перебуває за кордоном, разом із родиною виїхала з України на початку повномасштабного вторгнення. Відомо, що якийсь час зірка мешкала в Німеччині, де була в сім’ї німців, разом з дітьми та матір’ю. У своїх соціальних мережах Наталія ділилась своїми переживаннями, зокрема, що втратила майже все в матеріальному плані, але підкреслила, що рада, що її близькі живі та здорові.

На початку Наталія також ініціювала створення групи “Холоденко-хелп”, до якої приєдналися близько 11 000 людей. Вона щоденно виділяла кошти на підтримку тих, хто залишився в Україні і потребував допомоги. Також вона зібрала кошти на бронежилети та організувала доставку гуманітарної допомоги з різних країн.

Відома психологиня з СТБ Наталія Холоденко розповіла, куди зникла
Відома психологиня з СТБ Наталія Холоденко розповіла, куди зникла

Психологиня активно комунікує з українцями через свої соціальні мережі, надаючи моральну підтримку та корисну інформацію, а також консультує з юридичних питань, допомагаючи людям з переїздом і працевлаштуванням. Це свідчить про її сильний дух і бажання підтримувати свою країну, навіть перебуваючи за межами.

Відома психологиня з СТБ Наталія Холоденко розповіла, куди зникла
Відома психологиня з СТБ Наталія Холоденко розповіла, куди зникла

Нагадаємо, що раніше Наталія стала учасницею гучного скандалу, коли звернулася до своїх підписників з проханням про фінансову допомогу для придбання ювелірних виробів з діамантами. Цей вчинок викликав обурення серед багатьох українців.

З початком повномасштабного вторгнення вона вирішила покинути країну і на деякий час оселилася в Німеччині. Наразі інформація про її місцезнаходження залишається невідомою, але час від часу Наталія публікує світлини з розкішних локацій, зокрема з Монако, що додатково підігріває інтерес до її особистого життя.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.