Після чергового розлучення: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знову просинається у ліжку не сам

Мурат Налчаджиоглу так швидко змінює дівчат, що його підписники за цим вже не встигають - турецький бізнесмен показався в себе вдома не сам. Хто вона?

Схоже, що Мурат не надто переживає за своє особисте життя. Він активно ділиться своїм життям у соціальних мережах, зокрема в одній зі своїх історій показав, що прокинувся не один у ліжку. Виявилося, що це не нова обраниця, а його улюблений пес, з яким бізнесмен проводить багато часу.

Колишній чоловік Ані Лорак знову засвітився не сам. Фото з Instagram @muratnalca
Колишній чоловік Ані Лорак знову засвітився не сам. Фото з Instagram @muratnalca

Молодий турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу змінив своє життя після одруження з відомою українською співачкою Ані Лорак. Після переїзду в Україну його життя наповнилось новими фарбами: він відкрив ресторан, набув популярності і привертав увагу численних прихильниць. Проте, поки Лорак була зайнята гастролями, Мурат проводив час у компанії друзів і подруг, що врешті-решт стало однією з причин їхнього розлучення.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Після завершення стосунків зі співачкою, Налчаджиоглу недовго залишався на самоті і незабаром почав зустрічатися з українською візажисткою Лілією Реус. У 2023 році він вступив у шлюб, святкуючи весілля в Україні. Однак, через всього лише чотири місяці, з’явились чутки про їхнє розставання. Згодом бізнесмен офіційно оголосив про розлучення.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус і Мурат Налчаджиог

Під час зимових свят у Дубаї Налчаджиоглу зустрів українську модель і блогерку Анастасію Фоксі, з якою зав’язався пристрасний роман. Вони провели веселі новорічні канікули в Об’єднаних Арабських Еміратах, а коли вирушали назад в Україну, вже були разом.

Незабаром після цього бізнесмен зробив пропозицію руки і серця, на що дівчина з радістю відповіла ствердно. Проте не минуло й місяця, як Анастасія вразила всіх новиною про завершення їхнього роману.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі
Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Чи є серце турецького бізнесмена вільним зараз, або ж він вже зустрів когось нового, залишається загадкою.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.