З піарниці в дружини: 39-річний Козловський розповів, з чого розпочалось його кохання з Юлією Бакуменко

Український співак Віталій Козловський розповів, як насправді зароджувалось його кохання із нинішньою дружиною Юлією Бакуменко. Все розпочалось із робочих моментів, а завершилось Оскаром.

39-річний співак Віталій Козловський пригадав, як розпочиналися його стосунки із дружиною Юлією Бакуменко. Їх знайомство трапилось задовго до того, як в парі промайнула іскра кохання.

 

Віталій Козловський багато років співпрацював із Юлією Бакуменко. Вона працювала в його команді та займалась піаром артиста. Лише через кілька років стосунки пари перевтілились в романтичні, а згодом стали приводом для заключення законного шлюбу.

Співак пригадав, що романтика між ним та Юлею промайнула в той період, коли в Україні і по всьому світові вирувала пандемія коронавірусу.

Віталій Козловський розповів, як зароджувались його романтичні стосунки з дружиною
Віталій Козловський розповів, як зароджувались його романтичні стосунки з дружиною

Після початку повномасштабного вторгнення відносини в парі лише укріпилися.

Козловський зазначив, що дуже вдячний своїй дружині Юлії за те, що подарувала йому маленьке батьківське щастя – синочка Оскара. З його появою життя артиста змінилось лише на краще. Заради сина Віталій готовий зробити все можливе та неможливе.

За словами виконавця, поява синочка кардинально повернуло його життя та зробило його набагато кращим. Тепер він батько, в якого є головний сенс, заради якого варто жити.

Для мене син – це як маяк сьогодні – одного разу зізнався Віталій Козловський
Він зізнався, що якби зараз в нього не було малюка Оскара, імовірно – і його самого б не було. Син надає артисту великої наснаги, жаги до життя та безмежного щастя. Нарешті в його житті зʼявилася маленька людина, заради якої хочеться зробити якомога більше.

Віталій Козловський розповів, як зароджувались його романтичні стосунки з дружиною
Віталій Козловський розповів, як зароджувались його романтичні стосунки з дружиною

Нагадаємо, що нещодавно маленькому сину Віталія Козловського виповнилося 7 місяців. До свята зірковий батько підготував малюку подарунок у вигляді пісні-присвяти. Вона так і називається: “Сину”. В кліпі до неї містяться зворушливі кадри з малюком Оскаром та його батьками в головних ролях.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.