Сенйора Хіменес-Браво: Ектор з “МастерШефу” показав, яка б родина в нього вийшла з жінкою-колумбійкою

Ектор Хіменес-Браво – відомий шеф-кухар з проєкту "МастерШеф", який народився в Колумбії. Днями він в оригінальній формі розповів у соцмережах рецепт фрацузького гарячого бутерброду крок месьє.

52-річний ресторатор та шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво увімкнув свою творчу кулінарну уяву і представив, ніби в нього є дружина. В жартівливому відеоролику бізнесмен та суддя кулінарного проєкту “МастерШеф” продемонстрував, якою була б його історія кохання, якщо б він оженився на колумбійській жіночці.

Отже, в уяві Ектора його обраницю звуть Сенйора. До речі, роль дружини ресторатор зіграв самостійно, вдягнувши на голову кумедну перуку. Відео із творчою сценкою чоловік виклав на власній сторінці у соцмережі Instagram.

Отже, суддя з “МастерШефу” уявив собі, що вже багато років одружений на жінці-колумбійці. І вони настільки прижилися за ці роки один із одним, що в їх родині почало відбуватись все те ж саме, що і в багатьох інших колумбійських родинах.

Зокрема, Сенйора в один із днів розпочала діставати свого чоловіка-кухаря питанням щодо того, чи памʼятає він, який сьогодні взагалі день. Це питання є улюбленим в багатьох офіційних дружин, які добре знайомі з особливостями чоловічої памʼяті та при будь-якій слушній нагоді намагаються їм дорікнути.

У відеоролику Ектор розпочав згадувати те, про що він міг би забути. В його творчій голові промайнуло в цей момент багато думок про “день собаки”, “день народження тещі”, “день сміху” і навіть “сьогодні вівторок”.

Ні один з варіантів Сенйорі до вподоби не прийшовся. Дружина розізлилася на Ектора та повідомила, врешті решт, що сьогодні “День Дурня”. Жінка ніби натякнула на те, що і її чоловік – дурний. Після цього – грюкнула дверима та пішла геть з кімнати.

Ектору Хіменес-Браво так і не вдалося пригадати, що то за особливий був день. Тому він вирішив задобрити кохану за допомогою французької страви – гарячих бутербродів крок месьє.

Суддя “МастерШеф” готував їх з тоненьких скибочок хліба, шинки, сиру, молока, вершкового масла і борошна. Для посилення смаку ресторатор використав мускатний горіх.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.