“Прилягла і знепритомніла”: 47-річна Камалія зробила пластику, бо було треба, а не тому що вона цього хотіла

Співачка Камалія проти пластики, але все ж вдавалась до неї, але чому так сталося - це було ще за часів шлюбу із пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Співачка Камалія, яка вже більше року перебуває в статусі холостячки після розриву з Мохаммадом Захуром, вперше розповіла деталі про пластичні операції, до яких їй довелось вдатись. Вона пояснила, що на ці зміни в зовнішності її спонукала певна ситуація, яка трапилася більше десяти років тому.

Знаменитість пригадала, що після пологів вона прагнула повернутися до попередньої форми, проте через два місяці після народження доньок Арабелли та Мірабелли їй було заборонено займатися будь-яким спортом. Тоді Камалія вирішила спробувати альтернативні методи і купила костюм для схуднення з металевими елементами.

Співачка Камалія вперше розповіла, чому змушена була зробити пластику на обличчі
Співачка Камалія вперше розповіла, чому змушена була зробити пластику на обличчі

Проте під час прогулянки їй стало погано через цей наряд, а повернувшись додому виявила, що її тіло вкрите кропив’янкою. У ванній її стан погіршився: з’явилося запаморочення, шум у вухах та утруднене дихання, що в результаті й призвело до того, аби зробити пластику.

Намір відпочити на дивані призвів до втрати свідомості, і вона впала, отримавши травми обличчя. Прийшовши до тями, співачка побачила навколо себе своїх близьких людей, які одразу ж викликали швидку допомогу. Лікарі зашили рану над оком і зробили операцію на носі, а згодом вона зробила пластику, щоб усунути нерівності на обличчі.

Співачка Камалія вперше розповіла, чому змушена була зробити пластику на обличчі
Співачка Камалія вперше розповіла, чому змушена була зробити пластику на обличчі

Камалія підкреслила, що ніколи не прагнула змінювати свою зовнішність, хоча визнає, що єдине, що б хотіла відкоригувати – це розмір грудей. Однак після перенесеного раку молочної залози вона не має можливості зробити пластичну операцію. Вона наголосила, що завжди була задоволена своїм зовнішнім виглядом, незважаючи на обставини.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.