Безрукавка з обідраним низом і кляксами з фарби: Потап показав наслідки життя без Настя Каменських

Музикант Олексій Потапенко показався в незвичному вигляді. Коли поряд немає коханої Насті Каменських – він вдягається так, як заманеться. Наприклад, в новому образі фігурує обідрана безрукавка.

Український співак-втікач Потап показав себе в новому образі. На цей раз він вийшов у люди, стилізований під “безхатька” та пройшовся по набережній повз розкішну яхту. Головна деталь в його одязі, що відразу привертала увагу під час дефіле по причалу – це безрукавка. Звісно ж, артист придбав її в одному із модних закордонних магазинів. Але зовні ця деталь одягу виглядала так, ніби Потап її тільки-но поцупив з місцевого безхатченка.

Відеоролик, на якому Олексій дефілює по причалу у обідраному жупані-безрукавці – було показане самим музикантом в Stories Instagram. Він був знятий зі спини, але згодом Потап продемонстрував себе у новому одязі у весь зріст. Помітно, що під безрукавку з малюнком у вигляді плям фарби він вдяг білу футболку. Також на артисті були білі кросівки і спортивні штани чорного кольору.

Не обійшлося і без біленької шапки на голові та сонцезахисних окулярів з білою оправою. Хоч надворі вже і осінь, але сонечко все ще сліпить очі – особливо за кордоном, у Іспанії, де після переїзду з України живе Олексій Потапенко.

Олексій Потапенко прогулявся по причалу в обідраному жупані
Олексій Потапенко прогулявся по причалу в обідраному жупані

Поряд зі світлиною музикант зробив допис із проханням до фанатів:

Інвестуйте в себе!

І нехай ця інвестиція буде стилізована під старенький одяг з обідраним низом та увесь в плямах від фарби – все одно вона зробить вас більш модним і популярним.

В дописі Олексій Потапенко запросив своїх фанатів до творчої зустрічі в Барселоні. Поки що співак повернувся додому, який зараз в нього знаходиться в Іспанії та готується до ділової поїздки в Дубай.

Раніше музикант зізнавався, що в Дубаї в нього знаходиться творчий офіс, де він працює та зустрічається із партнерами по творчому бізнесу.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.