Бізнесвумен у Великій Британії: 42-річна Фреймут розповіла про свою нову справу – телеведучою більше не буде

Ольга Фреймут в Україну не планує повертатись, а до життя у Великій Британії адаптувалась давно - екс-телеведуча відкрила власний бізнес за кордоном. Про що він?

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка після початку повномасштабного вторгнення залишила країну і переїхала до Лондона, оголосила про запуск власного бізнесу. Зірка вирішила реалізувати свій проєкт під назвою “Клуб манер”, в якому планує навчати людей правилам етикету.

Ольга вже давно займалася вивченням тонкощів етикету та ділилася своїми знаннями зі своєю аудиторією в соціальних мережах. Тепер вона вирішила зробити наступний крок, створивши Клуб, в рамках якого зможе передавати свої знання іншим. Ведуча підкреслила, що це завжди була її мрія, і тепер вона має можливість втілити її в життя.

Ольга Фреймут відкрила свій бізнес у Великій Британії. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут відкрила свій бізнес у Великій Британії. Фото з Instagram @freimutolia

Клуб буде відкритий для всіх українців, які живуть за кордоном. Заняття проводитиме сама Ольга разом з іншими фахівцями, і всі лекції будуть доступні українською мовою. Тобто ведуча прагне не лише зберегти культурні цінності, але й створити платформу для навчання новим навичкам у дружній і підтримуючій атмосфері.

Ольга Фреймут пишається, що лекції будуть проводитись не лише нею, а й іншими експертами і рідною мовою. Відчуваючи гордість за реалізацію свого проєкту-мрії, вона також зазначила, що стала викладачем в академії “Debrett’s”, єдиній у Східній Європі.

Ольга Фреймут відкрила свій бізнес у Великій Британії. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут відкрила свій бізнес у Великій Британії. Фото з Instagram @freimutolia

Підписники в коментарях висловили радість за її досягнення за кордоном і привітали з новим бізнесом, висловивши щирі побажання. Як відомо, з 2022 року Фреймут живе в Лондоні, час від часу відвідуючи Україну, проте повернення на батьківщину, схоже, не планує. Вона виховує середню доньку Євдокію та маленького сина Валерія, а її старша донька Злата навчається в США.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.