Така ж розкішна, як і її мати: Ада Роговцева показалась разом із 52-річною донькою Катериною – не схожі

Ада Роговцева протягом життя мала досить важку долю, залишившись без сина та чоловіка, але акторка має доньку - як вона виглядає та чим займається?

Ада Роговцева є легендарною українською акторкою, без якої важко уявити наш кінематограф. Її неперевершений талант був успадкований її дітьми – сином Костянтином та донькою Катериною. На жаль, у 2012 році Костянтин пішов з життя після тривалої боротьби з хворобою. Ще раніше Ада також пережила втрату чоловіка, донька Катерина стала найближчою і найдорогоціннішою людиною в житті акторки.

Катерина з юного віку вирішила, що її шлях пов’язаний з театром і кіномистецтвом. Дівчина спочатку пробувала себе на сцені як акторка, але з часом вона усвідомила, що її справжня пристрасть полягає у режисурі. Важливою подією в її кар’єрі стала спільна творчість з матір’ю.

Акторка Ада Роговцева показала, як виглядає її донька
Акторка Ада Роговцева показала, як виглядає її донька

Катерина стала режисером багатьох вистав, в яких її мати отримала головні ролі. Це співробітництво стало знаковим для обох: разом вони об’їздили численні міста України, зробивши свій внесок у розвиток театрального мистецтва.

Ада висловлює велику вдячність доньці за те, що вона продовжила її творчий шлях, вказуючи на значущість їхнього спільного досвіду. Катерина, зі свого боку, відчуває глибоку повагу та вдячність до матері, адже саме Ада надала їй можливість реалізувати себе у мистецтві.

Акторка Ада Роговцева показала, як виглядає її донька
Акторка Ада Роговцева показала, як виглядає її донька

З початку повномасштабного вторгнення Катерина разом із своєю матір’ю активно зайнялася волонтерством. Вона приймає захисників України у себе вдома, надаючи їм можливість відпочити, прийняти душ і поїсти. Паралельно з цим її чоловік та син служать на фронті, захищаючи рідну землю.

Катерина очолює волонтерський центр. Її матір з гордістю зазначає, що, хоч і вважає себе лише помічницею, але Катерина є справжнім “стійким солдатом” у боротьбі за Україну. Вона висловлює гордість за дочку та постійно молиться за її безпеку і успіхи в цій важливій справі.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.