Витратила на це 140 тисяч гривень: 31-річна дружина Віктора Павліка показала, як перекроїла свою зовнішність

Катерина Репяхова відверта зі своїми підписниками, тож коли зайшла мова про пластику в її житті, блогерка розкрила всі карти - до яких змін у зовнішності вдавалась дружина Віктора Павліка?

Молода дружина відомого артиста Віктора Павліка, Катя Репяхова, зарекомендувала себе як популярну блогерка, активно ділячись своїм сімейним життям. У своєму блозі вона відкрито розповідає про стосунки зі старшим на 29 років чоловіком і відомим співаком Віктором Павліком, а також ділиться порадами та особистими переживаннями.

Катя неодноразово визнавала, що її зовнішність не зовсім влаштовує, і вона мріяла про пластичні операції. Нещодавно її бажання стало реальністю:  їй провели дві процедури – ринопластику та ліпофілінг підборіддя. Це дозволило їй подовжити підборіддя, яке від природи було занадто коротким, а також виправити форму носа, прибравши горбинку та змінивши кінчик.

Дружина Віктора Павліка розповіла про всі свої пластичні операції. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка розповіла про всі свої пластичні операції. Фото з Instagram @repyahovakate

Вона також не стала приховувати витрати на ці операції, розповівши у своєму Інстаграм, що за це заплатила 3520 євро, що еквівалентно приблизно 140 тисячам гривень. Катя зазначила, що класична ринопластика обійшлася їй відносно недорого. Якщо б вона вирішила вирівняти носову перегородку, то витратили б ще 1100 євро.

Але це ще не кінець, адже Катя Репяхова висловила бажання зробити ще одну операцію – мамопластику, проте не з метою збільшення грудей, а щоб виправити асиметрію та досягти однакового розміру молочних залоз. Вона планує здійснити цю процедуру після того, як вирішить питання з народженням дітей.

Дружина Віктора Павліка розповіла про всі свої пластичні операції. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка розповіла про всі свої пластичні операції. Фото з Instagram @repyahovakate

Важливо зазначити, що її чоловік, Віктор Павлік, спочатку був проти пластичних операцій і навіть жартував про розлучення, якщо Катя вирішить змінити свій ніс. Проте, коли вона все ж вирішила вдатися до пластики, Віктор став її підтримувати.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.