“Ні стержня, ні характеру” : Олена Вінницька розповіла яку вигоду придумали для себе Седокова і Лорак

Як вважає Вінницька, вибір Лорак та Сєдокової є цілком усвідомленим і він відображає їхні справжні пріоритети, тому зміни в їхніх діях навряд чи можливі.

Українська співачка та екс-учасниця популярного гурту “ВІА Гра” Олена Вінницька нещодавно різко висловилася про своїх колишніх колег – Анну Сєдокову та Ані Лорак, які активно підтримують Росія та продовжують будувати там кар’єру. В інтерв’ю артистка не приховувала свого негативного ставлення до обох виконавиць, а також розкрила деякі деталі про їхній спосіб життя та мотивацію.

Олена Вінницька звернула особливу увагу на Анну Сєдокову, яка за роки своєї кар’єри отримала популярність як учасниця “ВІА Гри”, а потім збудувала сольну кар’єру. Зараз вона активно працює в Росії та, як зауважила Вінницька, стала однією з тих, хто відмовився від підтримки України, обравши замість цього комфортне життя в РФ. За словами Олени, така поведінка колишньої колеги зовсім не є несподіванкою. Вона стверджує, що Сєдокова завжди прагнула особистих вигод, віддаючи перевагу розкоші та славі.

Екс-солістка гурту ВІА гра Олена Вінницька
Екс-солістка гурту ВІА гра Олена Вінницька

У своїх коментарях Вінницька звернула увагу на те, що Сєдокова завжди намагалася знайти шлях до успіху, який не вимагав би від неї особливих зусиль чи критичного мислення. Вона пояснила, що колишня учасниця гурту не мала глибоких політичних переконань, і тому її проросійська позиція зараз виглядає цілком логічно. Співачка наголосила, що така поведінка була для неї очевидною ще під час їхньої спільної роботи, і тому вона зовсім не здивована діями Сєдокової у теперішній ситуації.

Вінницька також провела паралель між Сєдоковою та Ані Лорак – ще однією відомою співачкою, яка, попри війну, продовжує виступати на російських сценах. За її словами, Лорак також завжди шукала можливості заробити, незважаючи на те, що відбувається в її рідній країні. Вони обидві, на думку Вінницької, є прикладами людей без стрижня та політичної свідомості, які легко піддаються впливу і готові працювати на тих, хто платить.

Олена Вінницька про екс-учасниць ВіаГра
Олена Вінницька про екс-учасниць ВіаГра

Співачка зазначила, що така безпринципність викликає у неї глибоке розчарування, але водночас не є несподіванкою. Вона також наголосила, що їй важко сприймати те, що Лорак та Сєдокова, попри всі трагедії, які зараз відбуваються в Україні, продовжують заробляти гроші в країні-агресорі. Вінницька підкреслила, що колишні колеги діють винятково заради власної вигоди, і це їхня єдина мотивація, яка рухає ними в кар’єрі.

На додаток до своїх коментарів про Сєдокову та Лорак, Олена Вінницька розповіла про те, як проходить її життя останніми роками. Після тривалої перерви вона вийшла на зв’язок з прихильниками, розкривши, що займається благодійністю та продовжує працювати в музичній сфері. Її повернення до публічного життя викликало інтерес серед шанувальників, які активно підтримують її позицію та цінують відвертість у висловлюваннях про інших зірок української сцени.

Тим не менш, залишається питання, чи зможуть такі відомі артистки, як Сєдокова та Лорак, повернутися до України після того, як вони зробили вибір на користь Росії під час війни.

Нові статті

Схожі статті

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.