Алла Мазур розкрила свою історію боротьби з раком грудей: зірка телеканалу 1+1 живе з наслідками хвороби

П'ять років тому зірка 1+1 Алла Мазур дізналась про свою недугу та публічно розповіла про це - які справи зі здоров'ям у телеведучої зараз? Подробиці.

Телеведуча програми “ТСН. Тиждень” Алла Мазур поділилася своїм досвідом боротьби з раком і тим, як цей діагноз змінив її життя. Вона закликала всіх звернути увагу на власне здоров’я, особливо в жовтні, коли проводиться кампанія з підвищення обізнаності про рак молочної залози.

Алла наголосила на важливості регулярних візитів до лікарів, таких як гінекологи та мамологи. Вона рекомендувала жінкам, які не досягли 40-річного віку, пройти УЗД, а тим, кому за 40, варто зробити мамографію. Це допоможе не лише заспокоїтися, але й виявити можливі проблеми на ранніх стадіях, що значно підвищує шанси на успішне лікування. Алла вважає, що здоров’я є пріоритетом, і закликала всіх не зволікати з обстеженнями.

Зірка 1+1 Алла Мазур розповіла про свою боротьбу з раком грудей. Фото з Instagram @allamazurofficial
Зірка 1+1 Алла Мазур розповіла про свою боротьбу з раком грудей. Фото з Instagram @allamazurofficial

Відома ведуча дізналася про свій діагноз у 2019 році. Вона вирішила публічно оголосити про початок лікування після того, як отримала результат. Цей крок був спрямований на зміну суспільного сприйняття раку, щоб зменшити стигматизацію, пов’язану з цією хворобою.

Алла Мазур прагнула продемонструвати, що важливо не піддаватися паніці, а зосередитися на лікуванні. Незважаючи на важкий діагноз, вона продовжувала працювати в прямому ефірі. Щоб уникнути можливих чуток про свою відсутність, вона відразу ж роз’яснила ситуацію, вказавши, що проходить курс лікування і може на деякий час зникнути з екранів.

Зірка 1+1 Алла Мазур розповіла про свою боротьбу з раком грудей. Фото з Instagram @allamazurofficial
Зірка 1+1 Алла Мазур розповіла про свою боротьбу з раком грудей. Фото з Instagram @allamazurofficial

Після завершення лікування Алла стала більше цінувати життя, намагаючись приносити більше тепла та любові в кожен день, проводячи вільний час із рідними. Змінилися також її пріоритети: вона стала менш чутливою до дрібниць і почала більше уваги приділяти собі. Алла зрозуміла, що час може бути обмеженим, тому найважливіше – це цінувати кожну мить із близькими, особливо з сином.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.