Захур її не зрозумів, а Валерій підтримав: Камалія розповіла, як порада відомого українця змінила її життя

Співачка Камалія після розлучення із мільярдером Захуром Мохаммадом мала ідею – піти захищати Україну. В той час, коли в особистому житті стався повний розлад – їй на допомогу прийшов інший чоловік.

Зіркова українка Камалія навесні 2023 року приголомшила суспільство новиною про своє розлучення із пакістанським мільярдером Захуром Мохаммадом.

Згодом стала відомою і причина розставання. Виявилося, що жінка просто не змогла жити під одним дахом із старшою донькою Захура від першого шлюбу, Тетяною.

Коли між мачухою та падчеркою виник конфлікт – Захур вирішив стати на бік доньки.

Засмучена Камалія вирішила розлучитися та почала шукати себе в новій сфері. На той момент вона цілком серйозно стала замислюватись над тим, щоб піти служити на фронт. Однак від цієї ідеї її відмовив Валерій Залужний, з яким артистка добре та давно знайома. Тоді він займав посаду головнокомандувача Збройних сил України.

Камалія назвала імʼя чоловіка, який підтримав її під час розлучення із Захуром
Камалія назвала імʼя чоловіка, який підтримав її під час розлучення із Захуром

Камалія пригадала, що в надскладний період життя її запросили на особисту зустріч до Валерія Залужного. Він посадив її перед собою та розповів, що насправді чекатиме жінку після підписання контракту. По-перше, вона більше б не могла виїжджати з країни. По-друге, в неї зовсім не було б часу, аби спілкуватись із своїми доньками.

Залужний зазначив, що Камалії потрібно перш за все памʼятати про те, що вона – мама та волонтер. І її головна місія – дарувати людям радість, бути мамою та допомагати нужденним гуманітарними наборами.

Камалія зізналась, що після спілкування із Валерієм Залужним вона вирішила контракт із ЗСУ не підписувати. Також артистка розповіла, що і зараз підтримує звʼязок із найвідомішим українським генералом. До того ж, Валерій Залужний надавав їй речі зі своїм автографом для проведення благодійних аукціонів.

Камалія назвала імʼя чоловіка, який підтримав її під час розлучення із Захуром
Камалія назвала імʼя чоловіка, який підтримав її під час розлучення із Захуром

Нагадаємо читачам, що в своєму розлученні із мільярдером Мохаммадом Захуром артистка звинувачує 42-річну доньку колишнього чоловіка, 42-річну Тетяну. В їх шлюбі щоразу виникали постійні образи. Вони повторювались і, врешті решт, призвели до розставання.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.