“Дійшли до дна”: комік Юрій Ткач опинився на межі розлучення з дружиною – слідом за кумою Катериною Кухар

Юрія Ткача завжди ми бачимо веселим сім'янином, але насправді це все лише картинка - комік зізнався, які проблеми мав у стосунках із дружиною та як мало не розлучились.

Відомий український гуморист і актор Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною Вікторією після десятирічного шлюбу. Він також вперше поділився інформацією про труднощі у своїх стосунках.

Комік зазначив, що, як і в багатьох родинах, у їхньому шлюбі трапляються конфлікти. Однак нещодавно вони стикнулися з особливими складнощами, які призвели до накопичення проблем та запитань один до одного. Ткач охарактеризував цю кризу як період, коли вони “дійшли до дна”. Незважаючи на це, він підкреслив, що мова про розлучення не йшла, і пара змогла знайти шлях до вирішення всіх негараздів.

Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach
Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach

Він також зауважив, що в кожній родині є свої труднощі та моменти криз, через які вони проходять. Ткач не вважає, що їхня ситуація була критичною, адже до розлучення справа не дійшла. Проблеми і нерозуміння накопичувалися, але він акцентував на важливості їх вирішення та збереження стосунків. Для цього, на думку актора, дуже корисні психотерапія, духовні практики та медитація, які допомагають у подоланні складнощів.

Подружжя вирішило відзначити десятирічний ювілей свого шлюбу вінчанням, але конкретну дату для цієї події ще не визначили. Вони сподіваються, що їм дадуть знак, яке це число має бути. Ткач вважає, що вінчання – це сакральний момент, тому на церемонії буде присутня лише невелика кількість гостей.

Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach
Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach

Історія знайомства Юрія та Вікторії розпочалася на ювілеї батька гумориста, але тоді між ними не виникло жодної особливої взаємодії. Через чотири роки їхнє шляхи знову перетнулися на концерті матері Ткача, де він усвідомив, що знайшов справжнє кохання. Вже за рік Юрій зробив пропозицію Вікторії, і вона охоче погодилася стати його дружиною. У подружжя росте донька Єлизавета.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.