Арсен Мірзоян вперше показав свою доньку Ніну Матвієнко-молодшу від співачки Тоні: не схожа ні на кого

Арсен Мірзоян вперше показав свою 8-річну доньку Ніну Матвієнко-молодшу, яку йому народила дружина Тоня. Онука Ніни Митрофанівни росте справжньою красунею, але на зіркових батьків майже не схожа.

46-річний український співак Арсен Мірзоян вперше показав, як виглядає його єдина донька Ніна, коли мами Антоніни Матвієнко немає поряд. Тато і його 8-річна донька знайшли, чим можна зайнятися в автомобілі в один із прохолодних осінніх ранків.

На світлині, яку Арсен Мірзоян оприлюднив в Stories Instagram, можна побачити усміхнену дівчинку в рожевій шапці. Маленька Ніна тримає в руках свій ранковий сніданок у вигляді пиріжка і дивиться прямо в камеру. Вона сидить на передньому сидінні машини поряд із батьком Арсеном.

Він же обрав до сніданку каву у великому стаканчику і вдягся суто по осінньому – в теплий спортивний костюм. на обличчі музиканта помітні окуляри для зору, а на голову він вдяг чоловічий капелюх з козирком.

Мама, ми поїли і в шапці – підписав затишний ранковий кадр Мірзоян, звертаючись до дружини Тоні Матвієнко, якої на той момент поряд з ними не було

Слід зазначити, що спільна донька Мірзояна та Матвієнко – Ніна зовні майже не схожа на своїх знаменитих батьків. Хоча певні невеличкі риси в її зовнішності все же нагадують і маму, і тата. Зокрема, посмішка в онуки Ніни Митрофанівни Матвієнко – точно від мами Антоніни. А ось форма очей більше нагадує татусеві.

Арсен Мірзоян вперше показав 8-річну доньку Ніну
Арсен Мірзоян вперше показав 8-річну доньку Ніну

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко народила молодшу доньку Ніну від Арсена Мірзояна 15 січня 2016 року. В неї також є старша донька Уляна від попередніх відносин. В Арсена Мірзояна від попереднього шлюбу також залишилися двоє синів.

До речі, донька Мірзояна та Матвієнко Ніна народилася, коли батьки ще не зареєстрували офіційно свої відносини та жили цивільним шлюбом. Лише через рік після народження дівчинки зіркова пара узаконила свої відносини.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.