Український поет Євген Рибчинський у віршику розповів усю правду про Таю Повалій: “Продала ти душу”

Відомий український поет Євген Рибчинський звернувся до співачки Таїсії Повалій у новому творі. Літературний митець присвятив втікачці промовистий вірш, в якому не поскупивсь на міцні вислови.

Український поет Євген Рибчинський написав новий вірш, в якому публічно звернувся до співачки-запроданки Таїсії Повалій. Відомо, що вона ще на початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року переметнулася на бік окупантів та назвала своїх співгромадян “зомбованими”. Ба більше, згодом Повалій похвалилася тим, що отримала російське громадянство.

Звісно ж, така поведінка тепер вже колишньої українки обурювала справжніх патріотів, через що в бік артистки-зрадниці неслася купа хейту. Чергова його порція тепер закарбована у віршику поета Євгена Рибчинського. Що ж митець написав у своєму творі і з ким порівняв Таю Повалій? Далі розповімо про це детальніше.

Поезія, яку Рибчинський опублікував на особистій сторінці в Instagram – саме про зраду. У вірші творець згадує не тільки Таїсію Повалій, але й російського диктатора Путіна. Поет наголосив, що зараз пані Повалій співає на чужині для тих, хто щоденно знищує її Батьківщину ракетами та шахедами.

Поет Рибчинський у новому вірші згадав співачку Таїсію Повалій, яка вибрала життя втікачки
Поет Рибчинський у новому вірші згадав співачку Таїсію Повалій, яка вибрала життя втікачки

Поет Рибчинський зробив у вірші акцент на тому, що через таких, як Таїсія Повалій, в Україну прийшла страшна війна. Також він повідомив, що за мирних часів писав для Повалій тексти пісень. Але ніколи б цього не робив, якби знав, якою зрадницею вона виявиться в майбутньому.

Слід зазначити, що Рибчинський та Повалій і дійсно раніше перебували у дружніх стосунках. Тривалий час вони один з одним співпрацювали. Зокрема, митець створював для пісень Повалій слова та музику. Згодом такі твори як “Чортополох”, “Не питай мене, чому” та “Просто Тая”, написані на слова Євгена Рибчинського, стали справжніми хітами української естради.

Поет Рибчинський у новому вірші згадав співачку Таїсію Повалій, яка вибрала життя втікачки
Поет Рибчинський у новому вірші згадав співачку Таїсію Повалій, яка вибрала життя втікачки

Рибчинський повідомив, що обірвав усі звʼязки з Повалій після того, як вона переїхала жити до рф. І, як виявилося – не дарма. Адже артистка в 2023 році ще раз підтвердила свою ворожу позицію до Батьківщини та остаточно зреклася рідної України.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.