“Доведеться завершити музичну кар’єру” – Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Тарас Тополя популярний співак не лише в Україні, але чи планує він продовжувати й надалі свою музичну творчість? Шоумен заявив про зміну напрямку.

Відомий український співак і лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя вирішив бути відвертим зі своїми фанатами та про розповів про свої політичні амбіції, розповівши, що для нього означає можливий перехід у політику. Артист зазначив, що його колеги по гурту також мають активну громадянську позицію, що викликало у фанатів запитання про можливість їхнього виходу на політичну арену.

Тополя вказав, що хоча він і не виключає можливості зміни кар’єри, але такий крок вимагатиме від них відмови від музичної творчоті. Водночас, наразі у музикантів немає планів залишати сцену. Тарас підкреслив, що якщо в майбутньому у нього з’явиться достатньо сил і бажання вступити у політику, він не буде вагатися.

Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції
Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Тарас Тополя зазначив, що популярність колективу та активна громадська діяльність музикантів відкривають можливості для просування важливих ідей без необхідності приєднуватися до політичних партій. В умовах демократії кожен має можливість спробувати себе у політиці, що, на його думку, є позитивним.

Він підкреслив, що якщо виникне відчуття, що його команда та однодумці готові реалізувати значущі ініціативи, то він не проти взяти участь у політичному процесі. Однак для цього знадобиться завершити музичну кар’єру, адже, як показує практика, неможливо ефективно виконувати дві такі різні ролі одночасно.

Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції
Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Наразі музикант не планує переходити у політику, акцентуючи увагу на тому, що гурт і далі зосереджуватиметься на своїй творчій діяльності. Музиканти “Антитіл” вважають, що їхня популярність та можливість впливати на суспільство через музику та активність поза сценою залишаються актуальними.

Нові статті

Схожі статті

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.