“Не здивована”: 36-річна танцівниця Олена Шоптенко висловилась про колишнього чоловіка Дмитра Дікусара

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко висловилась про колишнього чоловіка Дмитра Дікусара. Як вона сприйняла його бажання стати на захист України? Розповідаємо про це детальніше.

Українська танцівниця Олена Шоптенко у розмові з інтервʼюеркою Аліною Доротюк розповіла, як насправді ставиться до вчинку свого екс-чоловіка Дмитра Дікусара. Як відомо, він у мирні часи приділяв багато уваги хореографії і танцю. Та з початком повномасштабного вторгнення Дікусар вирішив вступити до лав ЗСУ і стати на захист рідної України. Слід зазначити, що для багатьох його колег та фанатів цей вчинок став справжньою несподіванкою. Але тільки не для його екс-обраниці Олени Шоптенко, яка знала про характер колишнього чоловіка більше, ніж усе українське суспільство.

В нещодавній розмові з Доротюк Шоптенко поділилась думками щодо служби Дмитра Дікусара в українській армії. За словами танцівниці – цим вчинком вона зовсім не здивована. Таке рішення – цілком в дусі її екс-чоловіка.

Він завжди був за справедливість – наголосила Шоптенко

Також екс-дружина Дікусара зазначила, що Дмитро – прекрасна людина із своїми власними, високими цінностями.

Я не була здивована цим його вчинком – зазначила вона

Також танцівниця повідомила, чи спілкується зараз із Дікусаром. Олена Шоптенко розповіла, що тісний звʼязок із колишнім чоловіком не підтримує. Але все одно хвилюється за нього та намагається через спільного знайомого дізнаватись, що та як відбувається в його житті.

За словами хореографині – зараз Дмитро Дікусар згідно з умовами контракту не може розголошувати, де знаходиться та які завдання виконує. Лише один раз після початку його служби вона із ним спілкувалась і навіть в цей момент боялася спитати щось не те.

Водночас зірка українського танцю зізналась, що їм з Дікусаром після розлучення вдалось зберегти дружні стосунки. Вона, як жінка – відчуває до нього велику повагу.

Олена Шоптенко висловилась про колишнього чоловіка Дікусара
Олена Шоптенко висловилась про колишнього чоловіка Дікусара

Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар перебували в законному шлюбі 3 роки. Пара зіграла весілля в червні 2013 року, а в квітні 2016 стало відомо про їх розлучення. Попри розставання зірки танцю зберегли добрі відносини та продовжили працювати у спільних проєктах.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.