“Ми хотіли четверту дитину”: чому 43-річний Притула не став батьком знову – завадили непереборні обставини

Сергій Притула щасливий батько трьох дітей, але міг би бути батьком вчетверте - шоумен назвав причину, чому не вдалося народити ще одну доньку чи сина.

Сергій Притула відверто поділився своїми прагненнями стати батьком знову. Разом зі своєю дружиною Катериною Сопельник, вони планували дитину, але повномасштабне вторгнення внесло суттєві зміни до їхніх життєвих планів. Незважаючи на ці обставини, Сергій висловив надію, що після перемоги України зможе вчетверте стати батьком.

Він зізнався, що його намір зачати дитину з дружиною у вересні чи жовтні 2022 року залишався в силі, але обставини створили значні труднощі. Притула підкреслив, що через вторгнення йому важко планувати своє життя навіть на декілька тижнів уперед, і максимальний горизонт планування для нього наразі становить лише місяць.

Сергій Притула зізнався, що йому завадило стати батьком вчетверте
Сергій Притула зізнався, що йому завадило стати батьком вчетверте

Відомо, що у 2007 році Сергій познайомився зі своєю першою дружиною Юлією Андрійчук. Їхня історія розпочалася з романтичних стосунків, які незабаром переросли в шлюб. Через рік після весілля у пари народився син Дмитро. Однак, життя не завжди складається так, як планується, і після деякого часу їхні шляхи розійшлися. Після розлучення Сергій вирішив взяти на себе відповідальність за виховання сина, забравши його під свою опіку.

Через кілька років шоумен вступив у новий шлюб із Катериною Сопельник, яка була родом із Донецька. Ця пара швидко створила нову сім’ю, в якій виховують двох доньок. Старшу звати Соломія, а молодшу Стефанія. Також Сергій активно займається вихованням свого 16-річного сина Дмитра від першого шлюбу.

Сергій Притула зізнався, що йому завадило стати батьком вчетверте. Фото з Instagram @siriy_ua
Сергій Притула зізнався, що йому завадило стати батьком вчетверте. Фото з Instagram @siriy_ua

Нещодавно в медіапросторі з’явилася фотографія, де Сергій разом зі своїм старшим сином. Дмитро, який уже є підлітком, вразив багатьох своїм зовнішнім виглядом і фанати шоумена підкреслили схожість з сином.

Нові статті

Схожі статті

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.