Все почалося зі службового роману: історія кохання Осадчої та Горбунова – пішов від дружини заради неї

Ось так працюєш на роботі, маєш колег, а потім ця колега стає твоїм коханням всього життя - як закрутився роман у Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим?

На початку 2005 року пара вперше зустрілася на концерті знаменитого італійського співака Лучано Паваротті. Вони працювали на одному телеканалі, що свідчило про те, що вони знайомі колеги.

Доля звела Осадчу та Горбунова під час роботи над популярним телевізійним проєктом “Голос. Діти”, де вони обидва виконували роль ведучих. Під час зйомок між ними зав’язалося активне спілкування: вони часто вечеряли разом, а після роботи Горбунов зазвичай підвозив колегу додому. Так і виник роман між ними.

Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим

Горбунов згадував, що їхні стосунки почалися з простого жесту: він запропонував Осадчій підвезти її додому після зйомок і залишився на чашку чаю. У свою чергу, Осадча зазначала, що саме шоумен першим проявив почуття, хоча ініціаторкою їхнього роману була вона сама.

Вибравши шлях приватності, пара вирішила не ділитися подробицями свого особистого життя з публікою. Вони підтвердили свої стосунки лише після того, як узаконили свої стосунки шлюбом і стали батьками.

Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вирішили не влаштовувати велике святкування з нагоди свого весілля, а обрали більш затишний формат для святкування. Друзі пари взяли на себе організацію цього важливого дня, підготувавши для них приємний сюрприз. В результаті закохані приїхали до РАЦСу на власному автомобілі, запросивши лише найближчих друзів для участі в цій урочистій події.

Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча розповіла, як закрутився роман із Юрієм Горбуновим

Лише через два тижні після весільної церемонії у пари народилася перша спільна дитина. У 2017 році на світ з’явився їхній син, якого назвали Іваном. Через чотири роки стало відомо, що Катерина знову очікує на поповнення, і незабаром у них народився ще один син, якого вони назвали Данилом. Зараз Катерина та Юрій щасливо живуть у шлюбі і мешкають у затишному заміському будинку під Києвом.

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.