Хто кого покинув – він її чи вона його: хронологія роману Тіни Кароль і Дана Балана від початку до кінця

Флірт, погляди, посмішка - все це Дан Балан і Тіна Кароль адресували одне одному на телеекранах, що стало своєрідним натяком на роман, але чи був він?

Глядачі телеканалу “1+1” уже кілька років обговорюють пікантні стосунки між Тіною Кароль і Даном Баланом, які займали суддівські крісла в шоу “Голос країни”. Інтерес до їхнього “роману” був великий, проте, що насправді відбувалось між цими зірками?

Ситуація навколо артистів почала активно обговорюватися ще кілька років тому. Це стало вдалою стратегією продюсерів каналу, яка позитивно вплинула на рейтинги дев’ятого сезону “Голосу країни”. Їхній піар перенесли і на ювілейний сезон, продовжуючи розкручувати цю тему протягом усіх ефірів.

Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом
Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом

Учасники десятого сезону почали виступати в образах “амурів”, намагаючись через свої номери підкреслити почуття Дана до Тіни. Також шанувальники створювали фан-клуби, організовуючи збори коштів на нібито весілля Кароль і Балана.

В одному з випусків шоу на сцені з’явилася мама Дана Балана. Вона, мовляв, прийшла для знайомства з Тіною і навіть виконала весільну пісню, яка, на її думку, могла б стати символічною для майбутнього шлюбу.

Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом
Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом

Захоплення навколо потенційного роману між Тіною Кароль і Даном Баланом виявилося не таким однозначним, особливо з огляду на думку сина співачки. Веніамін відкрито висловлював своє невдоволення жартами про можливий шлюб матері з музикантом і зізнавався, що не готовий прийняти в своєму житті нову особу, таку як вітчим.

У 2021 році Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”, висловив думку, що історія романтичних стосунків між Кароль і Баланом була вигадана для підвищення рейтингів програми. Він стверджував, що співаки повірили в свій інтерес один до одного завдяки його впливу. Однак згодом Завадюк перепросив за свої висловлювання та заперечив, що роман між артистами був штучним.

Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом
Тіна Кароль розповіла історію роману зі співаком Даном Баланом

Дан Балан пізніше також висловився з цього приводу, запевнивши, що ніякого роману не існувало, а глядачі самі створили цю історію у своїй уяві. Тіна Кароль у відповідь підтвердила, що їхній флірт, який спостерігався під час зйомок, був щирим і природним. Ці суперечливі коментарі лише додали пікантності до ситуації, залишаючи шанувальників у стані інтриги щодо справжніх стосунків між артистами.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.