Коли чоловік Насті Каменських встиг стати татом і як так вийшло, що мама – не вона: приховані деталі

На відміну від свого чоловіка Настя Каменських досі не має власних дітей та невідомо чи планує народжувати - коли ж Олексій Потапенко втиг стати батьком сина?

Олексій Потапенко нині одружений з популярною співачкою Настею Каменських. Саме Настя стала причиною розлучення Потапа з його першою дружиною, продюсеркою Іриною Горовою.

Відомо, що шлюб між Потапом і Горовою розпочався в 1999 році, коли Олексій був зовсім молодий. Він був звичайним студентом, а Ірина, на чотири роки старша, вже мала маленьку доньку від попереднього шлюбу та працювала у банківській сфері.

Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової
Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової

Згодом вони разом заснували продюсерський центр MOZGI Entertainment. Першим значущим проєктом став гурт “Потап і Настя”, що призвів до безпрецедентної популярності Потапа. Можна стверджувати, що без підтримки своєї першої дружини, ймовірно, кар’єра Олексія могла б піти зовсім іншим шляхом.

Ірина Горова стала матір’ю, коли у 2008 році у їхній родині з’явився син Андрій. На сьогодні хлопцю вже 16 років, і він має значну схожість з батьком. Андрій навчається у школі, його захопленням є баскетбол, тоді як до мистецтва він поки що не проявляє значного інтересу. Раніше юнак любив експериментувати з власною зовнішністю, часто змінюючи зачіску та колір волосся.

Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової
Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової

Потап у своїх розповідях згадує, що прагне проводити якомога більше часу з сином. Але зараз репер знаходиться за кордоном, в той час як син живе в Україні з мамою. Андрій час від часу навідується до батька в іншу країну, де вони проовдять разом час і грають баскетбол.

Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової
Потап розповів про дитину від продюсерки Ірини Горової

Проте варто зазначити, що відносини між хлопцем та дружиною Потапа, Настею Каменських, не складаються. Андрій не спілкується з нею, уникаючи спільних сімейних свят чи відпусток. Ірина Горова в одному з інтерв’ю підтвердила, що взаємодія її сина з Каменських обмежується лише короткими привітаннями, такими як “привіт” і “бувай”.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.