“Зробив неправильно”: 67-річна Білоножко повідомила, за якої умови Винник зможе повернутись до України

Народна артистка України Світлана Білоножко різко висловилася про співака Олега Винника, який втік за кордон. Жінка вважає, що він цілком може повернутись до країни – але є умова.

Співачка Світлана Білоножко вважає, що її опальний колега Олег Винник цілком може повернутися на українську сцену. І хоча на початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року він повів себе негарно по відношенню до своїх фанатів – цю ситуацію ще не пізно виправити.

 

За словами Світлани Білоножко, Винник зможе відновити власну репутацію. Для цього йому достатньо трохи змінити власну поведінку та, нарешті – бути з українцями у цей надскладний час. Натомість артист поки що робить все навпаки та відсиджується в Німеччині, куди втік ще на початку військових дій в Україні.

 

На думку Білоножко, Виннику прямо зараз потрібно приїжджати в Україну та допомагати військовим. Тоді українці зможуть бачити його добрі вчинки та, імовірно – пробачать нерозумну поведінку, яку він демонстрував останні 2 роки.

 

Думаю, що Олег трохи зробив неправильно – зазначила Білоножко. – Якщо він так сильно захоче, то може повертатися. Але робити це не тоді, коли буде перемога, а коли дуже важко

 

Світлана Білоножко зауважила, що в сучасному українському суспільстві просто не може вже бути такого, щоб кудись тимчасово зник у складні часи, а потім – так само тишком-нишком повернувся, щоб святкувати Перемогу. Потрібна якась реабілітація і взагалі – з людьми потрібно поводитися чесно.

Світлана Білоножко висловилась про Олега Винника
Світлана Білоножко висловилась про Олега Винника

Білоножко не обійшла увагою і конфлікт між Винником та його продюсером Олександром Горбенком. Співачка вважає ось такі публічні сварки зайвими. Адже раніше ці два чоловіки добре приятелювали та співпрацювали один із одним.

 

Ні підтримую такий розрив Горбенка з Винником – зазначила пані Світлана

 

На її думку – те, що вони влаштували в публічному просторі, схоже на виніс з дому сміття. І цього робити не потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.