“Себе не хвалю”: 30-річна Еліна Світоліна зізналася, що стоїть за красивою картинкою успішного життя

Українська тенісистка Еліна Світоліна у вересні відсвяткувала 30-річний ювілей. Нещодавно зірка спорту розсекретила, що насправді стоїть за красивою картинкою її успішного життя.

Зірка українського тенісу Еліна Світоліна розсекретила деякі нюанси роботи над собою поза межами спортивного майданчику. Багато хто із фанатів тенісистки під час її виступів на змаганнях бачить лише верхівку айсбергу. Насправді за кожною перемогою спортсменки стоїть купа зусиль – причому не тільки фізичних, але й психологічних.

В недавній розмові із журналістами Світоліна поділилась інформацією щодо того, як саме вона працює над власним емоційним станом. За її словами – морально налаштовувати себе на перемогу та й взагалі змагання дуже важко. І тут їй на допомогу приходить спортивний психолог.

Еліна Світоліна наголосила, що цей фахівець гарно обізнаний в проблемах та потребах кожного спортсмена. Тенісистка зазначила, що в неї існує певна психологічна проблема, що повʼязана із завищеними очікуваннями від самої себе. На думку зірки – це в неї сформувалось завдяки мамі. Бо саме вона завжди навчала – не зупинятись, коли виграв чергове змагання, і вже наступного дня йти та знов тренуватись, щоб бути готовим до нових звершень.

Еліна Світоліна також назвала найціннішу пораду, яку їй дав психолог. Фахівець сказав, що кожна людина повинна розуміти, що робить щось добре для себе. Тож, в спортсменки завдання розплановані на день, тиждень, місяць і навіть рік. Коли вона їх виконує – то почувається добре.

Треба хвалити себе. Я дуже рідко це роблю – наголосила тенісистка

Відсутність вдячності самій собі – саме та психологічна проблема, з якою Світоліна намагається працювати у вільний від тренувань час. Хвалити себе і тримати баланс – це ті два емоціональних аспекти, над якими спортсменка працює кожного дня.

Еліна Світоліна розсекретила, що за її успіхом стоїть насправді
Еліна Світоліна розсекретила, що за її успіхом стоїть насправді

А ще, за словами Світоліної – вона зовсім не навчилась відпочивати. Навіть отримавши травму та опинившись на милицях – вона все одно вела активний спосіб життя та виходила на публіку.

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.