“Дуже за вас рада”: 54-річна Ірина Білик більше не холостячка – знову дала Дімі Коляденку шанс? (ФОТО)

Скільки б разів вони не давали одне одному шанс, але в результаті все одно розлучались - Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову показались разом.

Ірина Білик натякнула на можливе возз’єднання зі своїм колишнім чоловіком, хореографом і шоуменом Дмитром Коляденком. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала світлину, на якій позував Коляденко, тримаючи в руках тарілки з їжею.

Під дописом співачка розповіла про спільний обід, підкресливши, що приготуванням страви займався Дмитро. Вона також додала одну зі своїх ліричних композицій, що ще більше підсилювало натяк на можливе відновлення їхніх стосунків. У коментарях до фото Дмитро запитав, чи сподобалася співачці приготована їжа. Вона висловила вдячність, зазначивши, що ця страва повернула її у спогади дитинства.

Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna
Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna

Багато підписників співачки реагували з радістю на цю новину, висловлюючи підтримку та добрі побажання. Коментарі від фанатів були сповнені позитивних емоцій: вони раділи можливому возз’єднанню знаменитостей і бажали їм щастя, підкреслюючи, що обидва заслуговують на гармонійні стосунки.

Стосунки між цими зірками розпочалися на початку 2000-х років і мали досить тривалу та драматичну історію. Їхній роман завжди привертав увагу медіа, адже пара неодноразово переживала розставання та примирення. Проте після низки емоційних труднощів, які були викликані ревнощами, Ірина вирішила покинути свого партнера.

Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком
Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком

Попри розрив, зірки продовжували підтримувати зв’язок і зберігали дружні відносини. Під час повномасштабного вторгнення в їхньому житті відбувалося чимало спільних моментів, що свідчило про їхню близькість і взаєморозуміння. Однак цього року Діма ухвалив рішення завершити їхні взаємини, пославшись на наявність конфлікту між ними.

Але ось вони знову з’явились разом, тож шанувальники все ще сподіваються на позитивний розвиток їхньої історії, вірячи, що колись вони можуть знайти шлях до щасливого завершення.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.