Руслана вагітна? 51-річна переможниця Євробачення-2004 заговорила про майбутнє материнство – ніколи не пізно

Руслана Лижичко вже багато років мріє про власних дітей, але досі їх не має - співачка вперше за довгий час заявила, що стане мамою найближчим часом.

Співачка Руслана Лижичко висловила свої думки щодо материнства і можливого всиновлення дитини. У свої 51 артистка розповіла, що давно має бажання стати матір’ю. Однак вона підкреслила, що прагне народити дитину самостійно, вірячи в свої сили та можливості.

Руслана поділилася, що вважає, що материнство має бути пов’язане кровно, і вважає, що лише вона може передати цю енергетику своїй майбутній дитині. Вона зазначила, що активно працює над реалізацією своєї мрії, щоб стати мамою.

Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство
Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство

Водночас співачка зізналася, що зіткнулася з проблемами зі здоров’ям, які виникли через стреси та нервові ситуації, що вплинули на її жіноче здоров’я. Однак Руслана сподівається на допомогу лікарів у питанні запліднення, запевняючи, що готова зробити все можливе для досягнення своїх цілей.

Раніше Руслана висловлювалась про важливість родинних цінностей у своєму житті, підкреслюючи, що сім’я для неї є пріоритетом. Вона зазначила, що, попри всі виклики та насичений графік, прагне стати матір’ю, оскільки знає, що її чоловік Олександр Ксенофонтов давно мріє про це. Артистка вважає, що настання материнства має стати натхненням для інших жінок, адже народження дітей є одним із найзначніших моментів у житті.

Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство
Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство

Руслана також розповіла про обговорення з чоловіком питання усиновлення, яке вони підняли після початку повномасштабного вторгнення. Проте пара вирішила спочатку зосередитися на можливості народження власної дитини.

Руслана та Олександр у шлюбі вже 29 років. Раніше артистка зізнавалася, що в їхньому житті не було поспіху з поповненням у родині, оскільки усі зусилля були спрямовані на розвиток її музичної кар’єри, але зараз все змінилось.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.