Не холостячка, як думають всі: 36-річна Леся Нікітюк більше не приховує свого чоловіка – весь в тату (ФОТО)

Схоже, що Леся Нікітюк нарешті є щасливою і знайшла своє кохання - телеведуча більше не приховує новий роман та показалась у міцних обіймах чоловіка.

Леся Нікітюк вирішила більше не приховувати свій новий роман і все частіше радує своїх підписників новими фото з її обранцем. Зірка поділилася новим фото зі своїм партнером, чиє ім’я та обличчя залишаються невідомими.

На знімку видно голий торс її хлопця, прикрашений великим татуюванням черепа, що займає всю спину. Пара позує в пристрасних обіймах перед дзеркалом, а сама Леся одягнена в сорочку і частково закриває обличчя телефоном. Також можна помітити обручку у дівчини на безіменному пальці.

Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk
Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Ведуча знову обрала лаконічність у підписі, зазначивши, що ранок вихідного дня пройшов у компанії коханого. Вона написала просте, але промовисте “Бобрий ранок”, що підкреслює її позитивний настрій. Цією публікацією Нікітюк ще раз підтвердила, що насолоджується своїм новим щасливим етапом у житті.

Не так давно у своєму Instagram Леся також поділилася загадковим зображенням, на якому був зображений силует привабливого чоловіка. Вона зауважила, що він не лише з’явився у її житті, але й зайняв місце в її холодильнику. Тоді ніхто не міг припустити, що їхні стосунки насправді настільки серйозні.

Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk
Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Обличчя та особистість обранця Лесі поки що залишаються таємницею, але можливо телеведуча все ж таки наважиться показати його найближчим часом. Його кремезна статура, без сумніву, вселяє впевненість і гарантує, що жінка почувається в безпеці, адже тепер їй не потрібно займатися самообороною.

Так як на спині її коханого є велике тату, це може стати важливою підказкою для її шанувальників, якщо чоловік хоч трохи публічний, то фанати швидко можуть дізнатися, хто ж той сміливець, який зміг підкорити серце Лесі.

Раніше Леся ніколи не демонструвала свого партнера, стверджуючи, що її напружений графік роботи не залишає місця для серйозних стосунків. Однак, судячи з усього, вона, нарешті, знайшла своє щастя.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.