Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, скільки залишилось днів до Нового року: 2025 вже скоро

Поки над Україною кружляє різнокольоровим листям пані Осінь, колумбійський ресторатор Ектор Хіменес-Браво принарядився в костюм діда Мороза і нагадав, що невдовзі настане Новий рік.

Відомий український ресторатор та суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво за останні кілька місяців неодноразово дивував публіку своїми кумедними відео та вчинками. Протягом 2024 року він встиг стати “дідусем”, прийняв пологи в улюбленої собачки Лупіти, викормив її дитинчат-цуценят та пороздавав їх у добрі руки. А ще Ектор обзавівся четвертою собачкою на імʼя Бубік і всерйоз захопився українським сільським господарством. Неодноразово на його особистій сторінці в соціальних мережах можна побачити гумористичні відео із сільського городу. Користувачам та фанатам знаменитого шеф-кухаря особливо приглянувсь його раритетний светр з обрізаними рукавчиками.

Отже, 2024 рік для Ектора Хіменес-Браво видався насиченим і він вже в жовтні мріє про новорічні свята. Поки ще невідомо, які страви буде готувати ресторатор та чим саме буде пригощати дорогих гостей в першу ніч 2025 року. Але головний свій костюм він вже продемонстрував.

Ектор Хіменес-Браво нагадав, скільки залишилося до Нового року
Ектор Хіменес-Браво нагадав, скільки залишилося до Нового року

Ектор Хіменес-Браво нарядився в костюм Санта Клауса ще в жовтні. Червона шуба з білим пухнастим коміром та зимова святкова шапка з велетенським білим бубоном дуже личать популярному кулінару. Заради жарту Хіменес-Браво закрив очі сонцезахисними окулярами. Ну а що, до Нового року час ще є, та й осіннє сонечко поки що не ховається за хмаринками.

Ектор вийшов в цьому новорічному одязі у Stories Instagram не просто так. Суддя “МастерШеф” вирішив нагадати українцям про те, що 2024 рік стрімголов летить до свого завершення. І хоча зараз надворі – ще тільки середина осені і жовтень поки ще не віддає Україну у владу зимовому холоду та дощам, слід памʼятати, що через 86 днів черговий складний рік відійде в минуле.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.