Сума, в якій 4 нулі: скільки “зелених” Камалія витрачає на життя своїх доньок за кордоном – це все Захур

Діти Камалії живуть разом із її екс-чоловіком Захуром у Лондоні, де дівчатка також і навчаються - співачка розсекретила витрати на школу і хобі доньок.

Камалія поділилася своїми думками щодо фінансових витрат на виховання своїх доньок, які тимчасово проживають у Великій Британії разом із їхнім батьком, мільярдером Мохаммадом Захуром. Вона підкреслила, що навчання за кордоном вимагає значних коштів. Щороку батьки витрачають приблизно 70 тисяч доларів на освіту Арабелли та Мірабелли. Ця сума включає оплату навчання, а також витрати на базові потреби дітей і їхні подорожі.

Камалія зазначила, що дівчата мають різноманітні захоплення, які також потребують фінансових вкладень. Вони займаються верховою їздою і відвідують курси у школі творчості, що ще більше збільшує щорічні витрати. Вартість навчання однієї дитини становить 34 тисячі доларів, а з огляду на те, що у Камалії дві доньки, загальна сума значно зростає.

Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні
Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні

Співачка також акцентувала увагу на витратах на гуртки, акторську майстерність, режисуру та монтаж, а також на витрати на подорожі, одяг і харчування. За словами артистки, дівчата наразі перебувають у Лондоні, але незабаром повернуться додому.

Після початку повномасштабного вторгнення, Захур разом із доньками переїхав до Лондона, але під час візитів в Україну його екс-дружина Камалія і він проживають разом у сімейному маєтку під Києвом. Захур продовжує фінансово підтримувати родину, виплачуючи зарплати домашньому персоналу та покриваючи великі рахунки.

Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні
Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні

Камалія зазначає, що чоловік завжди відповідав за фінансові питання в домогосподарстві, і вона не втручалася в ці справи. Наразі він продовжує виконувати ці обов’язки, що звільняє співачку від фінансових клопотів.

Витрати Камалії на місяць становлять не менше десяти тисяч доларів. Ці кошти вона використовує на розвиток своєї кар’єри, хобі, покупки та косметичні процедури. Щодо продуктів харчування, співачка розповіла, що їх купує екс-чоловік під час своїх поїздок в Україну, тоді як в інший час вона сама відповідає за ці витрати.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.