Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

У період повномасштабного вторгнення в Україні між відомими сестрами Ольгою та Наталею Сумськими виникла значна напруга, яка досягла свого піку, коли Наталя не з’явилася на прощанні з матір’ю, яка померла напередодні. Ці дві жінки тривалий час не підтримують зв’язок і мають складні відносини, які погіршуються через їхнє спілкування у професійних акторських колах.

Ольга висловила готовність до примирення з Наталею та її родиною, однак наразі вона не отримала відповіді на свої пропозиції. Акторка поділилася, що сподівається на дзвінок від сестри, проте цього досі не сталося.

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з рідною сестрою Ольгою
Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з рідною сестрою Ольгою

Ольга Сумська висловила свої переживання щодо комунікації з близькими, зазначаючи, що завжди була відкритою до спілкування. Вона зізналася, що її не покидають думки про відсутність дзвінків і повідомлень від родичів, які, на її думку, могли б поліпшити ситуацію. Акторка вважає, що має чітке розуміння причин цих труднощів, однак не бажає їх озвучувати.

Ольга пригадала зустріч з сестрою, коли та навіть не привіталася з нею. Це сталося під час нагородження лауреатів Шевченківської премії, де Ольга, заходячи до зали, побачила Наталю. Вона привіталася з усіма, проте Наталя виявилася єдиною, хто не відповів на це вітання.

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з рідною сестрою Ольгою
Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з рідною сестрою Ольгою

Виникло питання, чи не можна було хоча б кивнути на знак привітання. Це сприймалося як образа, яка завдавала болю. Неправильно зневажати людину, не знаючи всієї правди про її життя. Ольга готова до спілкування і продовжує любити сестру, адже саме ця людина привела її у професію, ставши для неї другою матір’ю.

Наталія Сумська у свою чергу також підкреслила, що контакту між сестрами майже не існує: вони не телефонують одна одній, а спостерігають за життям одна одної через соціальні мережі. Як зазначила Наталія, Facebook став для Олі місцем, де кожен її крок здається публічним. Незважаючи на це, дружина Анатолія Хостікоєва визнала, що має іншу думку щодо публічності молодшої сестри, але не вважає за потрібне висловлювати її, адже вони вже дорослі жінки.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.