“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.

Кілька днів тому єдина донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина відсвяткувала 17-річчя. Дівчинка, яку ведуча народила від колеги Андрія Доманського – стала вже зовсім дорослою. Її зіркова матуся вирішила показати на особистій сторінці в соціальних мережах добірку з архівними фотографіями.

Василина на них постає у різні періоди життя і фанати Лідії Таран змогли побачити, як вона поступово дорослішала і з маленької принцеси перевтілилась в незалежну дівчину.

 

Василинка – більше не дитинка – ось такий підпис зробила Лідія Таран у своєму фото-привітанні

За словами Лідії Таран – 17 років тому їй вдалося здійснити найважливішу місію в своєму житті. Вона змогла народити собі подругу, радість, безмежну пригоду та любов.

Люблю тебе, моя Василинка – зізналась знаменита мама

До вітань підрослої Василини приєдналися колеги її мами по телебаченню та соціальним мережам. Зокрема, в коментарях до вітального допису відзначився ведучий Юрій Горбунов, блогерка та інтервʼюерка Аліна Доротюк та й звичайні фанати відомої ведучої.

Нагадаємо, що Лідія Таран народила донечку Василину 17 років тому від телеведучого Андрія Доманського. Вони знаходилися в цивільних стосунках з 2007 по 2011 рік. Саме в цей період часу в пари народилася спільна донька Василина.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою Василиною переїхала жити у Францію. Заради того, щоб адаптуватись в новій країні, Лідія Таран навіть вступила до університету та почала вивчати мову.

Лідія Таран показала архівні фото з донькою Василиною
Лідія Таран показала архівні фото з донькою Василиною

Свої інтереси на новому місці віднайшла і донька Таран – Василина. Дівчина після переїзду почала навчатись в двох школах одночасно і попри певні складнощі – не здалася та звикла до нового місця помешкання.

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.