Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

Відомий український репер і продюсер Потап нещодавно звернувся до своїх шанувальників у соцмережах, розкривши місце свого перебування. Артист поділився новою фотографією на своїй сторінці в Instagram, де позував на фоні живописних краєвидів арабської країни. Він не приховував, де саме знаходиться, і додав геомітку, щоб підтвердити своє місцезнаходження.

На зображенні можна було побачити, що Потап прибув до Об’єднаних Арабських Еміратів, зокрема в Дубай. У коментарі до публікації він натякнув, що метою його поїздки є робота, підкреслюючи, що це місто стало для нього джерелом мотивації та натхнення.

Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap
Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap

Дубай, відомий своїми розкішними курортами, сучасною архітектурою та динамічним бізнес-середовищем, давно став популярним місцем для артистів і бізнесменів з усього світу. Його культура, багатонаціональність і невтомний ритм життя приваблюють творчих людей, які шукають нові можливості для розвитку.

Відомий артист неодноразово повертається до офісу в Дубаї, де з цікавістю спостерігає за розвитком цього мегаполісу в контексті міжнародного бізнесу. Він черпає енергію та натхнення від спілкування з підприємцями з різних країн.

Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap
Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap

Зазначимо, що виконавець залишив Україну на початку повномасштабного вторгнення, і з тих пір не повертався додому, що свідчить про те, що його плани не включають повернення на батьківщину. Наразі він активно розвиває свою кар’єру за кордоном і лише іноді згадує про війну, публікуючи новини про обстріли в соціальних мережах.

Варто зазначити, що виконавець жодного разу не прокоментував причини свого виїзду з країни, залишаючи це питання без відповіді.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.