Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?

В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська завершили свій шлюб шість років тому. Після цього розриву особисте життя колишнього боксера налагодилося: він зустрів нову партнерку, з якою вже встиг заручитися. Натомість, серце його екс-дружини досі вільне.

Фітнес-тренерка поділилася своїми роздумами щодо стосунків і пояснила, чому не наважується на нові стосунки, а також чи готова зробити крок до особистого щастя. Вона зазначила, що для неї це справжній виклик – дозволити собі нові стосунки і визначити, ким вона буде в них. Вона визнає, що це випробування, адже має побоювання повторити минулі помилки.

Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером
Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером

Однак, тренерка впевнена, що зможе уникнути їх, оскільки змогла знайти новий підхід до себе. Вона відкрила в собі нову версію Марини, повернувши енергію та жагу до життя, які мали місце в її молодості. Проте, за її словами, зустріти людину, з якою можна було б поділити життя, їй не так просто. Це пов’язано з тривалим періодом самотності, коли вона зосередилася на дітях і кар’єрі.

Тривале перебування на самоті може створити відчуття комфорту, яке важко порушити. Людина звикає до самостійності, до виконання своїх обов’язків, піклування про дітей та організації власного простору. У такій ситуації формується чіткий графік, який забезпечує відчуття стабільності. Усвідомлюючи, що може з’явитися нова людина в житті, вона розуміє, що доведеться підлаштовуватися під нові обставини.

Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером
Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером

Нагадаємо, що у 2018 році відбулося розлучення між Узелковим і Боржемською, які протягом більш ніж 20 років були парою. Колишні партнери довго утримувалися від публічного обговорення причин розставання. Однак Марина зізнавалася, що обставини в сім’ї стали надто складними, що змусило їх піти різними шляхами.

Пізніше Боржемська відкрито заявила про свій досвід, визнаючи, що у шлюбі з Узелковим стикалася з психологічним насильством. Незважаючи на це, вона не звинувачує екс-чоловіка, оскільки вважає, що завжди мала можливість вийти з токсичних стосунків. Проте вона обрала шлях жертви.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.