Міг би бути другим Да Вінчі, а став Ектором з “МастерШефу”: Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть

Відомий український ресторатор та суддя "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво розсекретив одну зі своїх дитячих таємниць. В юні роки цей хлопчина мріяв стати зовсім не кулінаром.

Ектор Хіменес-Браво – відомий український ресторатор колумбійського походження, який здобув у нашій країні популярність завдяки участі в кулінарному шоу “МастерШеф”. В реаліті-програмі він бере участь в якості судді.

Також Ектор створив власний кулінарний стиль “Nuevo Latino”, а ще – настільки любить Україну, що вирішив прийняти її громадянство. Ця урочиста подія сталась в 2021 році. Саме в той період Ектору Хіменес-Браво, нарешті, видали український ID-паспорт.

Багато українських шанувальників знають Ектора як талановитого кулінара, шеф-кухаря, блогера і шоумена. На своїй особистій сторінці Instagram 52-річний суддя “МастерШефу” ділиться цікавими та гумористичними відео про своє життя поза кадром, розповідає про розвиток власних ресторанів в Києві, а ще – надає найсмачніші рецепти.

Таланти Ектора Хіменес-Браво вражають багатьох українських фанатів. Та мало хто знає, що в ресторатора ще в дитинстві був ще один прихований талант. Він хотів обрати для себе зовсім інший життєвий шлях. В своєму блозі Instagram Ектор повідомив, що в дитинстві його першою пристрастю була зовсім не кулінарія. Коли він був маленьким хлопчиком – то захопився образотворчим мистецтвом та всерйоз мріяв про те, аби стати художником.

Перепоною на шляху до слави самого Леонардо Да Вінчі стали близьки люди Ектора Хіменес-Браво, а саме – його батьки. На їхню думку професія художника зовсім не перспективна, тому такий вибір сина викликав в дорослих хвилю незадоволення.

Ба більше, Ектор Хіменес-Браво зізнався, що в нього є художня освіта. В далекому минулому чоловік мріяв про те, аби займатись художнім мистецтвом професійно. Та нажаль в ті часи і особливо – в його рідній Колумбії, ця професія була зовсім не престижною.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій прихований талант
Ектор Хіменес-Браво розповів про свій прихований талант

Ектор пригадав, що тоді навіть сперечався із батьками, які були категорично проти того, щоб він займався улюбленою справою. Дорослі хотіли б бачити сина архітектором.

Я виріс і нарешті сам вирішую, чим мені займатися – повідомив ресторатор своїм фанатам

Саме тому в свої 52 роки шеф-кухар вирішив знов взяти до рук пензлик та стати біля мольберту. Шеф-кухар також оприлюднив етюд з оголеної натури, намальований власноруч олівцем. Фанати в коментарях висловили своє захоплення прихованим талантом шеф-кухаря.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.