“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.

Ніна Митрофанівна Матвієнко, яка померла рік тому – за життя була не тільки талановитою виконавицею українських пісень, але й багатодітною матусею. В шлюбі з чоловіком-художником Петром Гончаром співачка народила трьох дітей: двох синів та наймолодшу доньку Антоніну. Тоня успадкувала від мами співочий талант і зараз виступає на сцені та продовжує мамину справу. Водночас найстарший син “Квітки-душі”, Іван Гончар – обрав собі більш духовний шлях.

Ще в 17 років хлопець пішов служити в церкву та вирішив присвятити власне життя служінню Господу. Батьки підтримали таке його рішення.

Напередодні смерті Ніни Митрофанівни, яка сталась 8 жовтня 2023 року – ієродиякон Іван Гончар приїздив до мами в лікарню, щоб її причастити. Відомо, що старший син співачки працює в церкві Іоанна Богослова, яка розташована в місті Ніжин.

В програмі “Говорить вся країна” з Олексієм Сухановим, що була присвячена роковинам смерті Ніни Митрофанівни, Іван Гончар пригадав пророчий сон. Він наснився йому напередодні того сумного дня, коли українська виконавиця відійшла у засвіти.

Син Ніни Митрофанівни Матвієнко Іван Гончар
Син Ніни Митрофанівни Матвієнко Іван Гончар

Іван Гончар пригадав, що безпосередньо перед смертю матусі відвідував її в лікарні. Приходив туди, щоб проститися та причастити вмираючу жінку. Чоловік пригадав і одну з останніх розмов із мамою, а також ті слова, які встиг вимовити їй перед відходом.
За словами Гончара, він сказав Ніні Митрофанівні:

Мама, я відпускаю – помирайте

Напередодні відходу матері до Господа її старшому сину наснився пророчий сон. Гончар пригадав, що він був особливим і після пробудження в нього було відчуття – ніби світло включили. Уві сні він зайшов в кімнату і відчув, що збоку хтось стоїть. Він повернувся і побачив, що це – мама.

Старший син Ніни Матвієнко Іван Гончар
Старший син Ніни Матвієнко Іван Гончар

В цей самий момент Іван Гончар прокинувся і відчув радість в душі. І відчув, ніби матуся просто в черговий раз поїхала на гастролі і скоро повернеться.

Ніна Матвієнко та її старший син Іван Гончар
Ніна Матвієнко та її старший син Іван Гончар

Нагадаємо, що Ніна Митрофанівна Матвієнко померла у віці 75 років. До її 76 дня народження залишалось лише 2 дні. Життя артистки забрала онкологічна хвороба.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.