Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Українська співачка Джамала перемогла на конкурсі “Євробачення” в 2016 році. Артистка виступила в Швеції із композицією “1944” і змогла здобути для нашої країни 1 місце.

Кожен рік Джамала займає почесне місце в журі Національного українського відбору на “Євробачення”. Саме тому до неї неодноразово звертаються із питаннями щодо конкурсу. Наприклад, нещодавно в Джамали питалися, кого з українських зірок вона вважає ідеальним кандидатом на ” Євробачення 2025 року”?

Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025
Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025

Артистка повідомила, що на її особисту думку найкращою із всіх українських знаменитостей буде… Тіна Кароль. Джамала зазначила, що саме вона б представила Україну ідеально.

До речі, Тіна Кароль так само, як і Джамала – вже колись представляла Україну на конкурсі. Було це в далекому 2006 році. Тоді співачка зайняла 7-ме місце з композицією “Show me your love”.

Джамалу також спитали, чи готова вона ще раз поїхати на “Євробачення”. Артистка наголосила, що в неї – геть інша історія. На її думку, з нею в 2016 році трапилася справжня магія. І взагалі свою перемогу тоді вона вважає випадковістю. А ось щодо поїздки на конкурс її думка однозначна. Вона б не хотіла повторювати цей досвід.

Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025 - це Тіна Кароль
Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025 – це Тіна Кароль

Вже відомо, що гранд-фінал пісенного конкурсу “Євробачення 2025” пройде 17 травня в місті Базель (Швейцарія). Водночас, півфінали пройдуть 13 та 15 травня. Організатори зазначили, що трохи згодом в поточному році оприлюднять повний список країн-учасників пісенного конкурсу “Євробачення-2025”.

До речі, на початку осені стало відомо імʼя першого учасника Євробачення 2025 року.

Цього співака звуть Тео Ван і в наступному році він буде представляти на пісенному конкурсі в Базелі Кіпр.

Трохи згодом, а саме – 17 вересня, розпочався прийом заявок на участь у Національному відборі на Євробачення 2025 року.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.