З нею спить Міша: 27-річна донька Кузьми Скрябіна “засвітила” своє ліжко і того, кому дозволено бути поруч

27-річна донька Кузьми Скрябіна Барбара показала фанатам, кому дозволяє спати в своєму дівочому ліжку, окрім власного чоловіка Віктора Тура.

Барбара Кузьменко – єдина донька популярного українського співака Кузьми Скрябіна, якого немає на цьому світі вже 9 років. Зараз дівчині виповнилось вже 27 років і вона цілком реалізувала себе в житті. Дівчина працює лікаркою-дерматологинею в одному із медичних закладів Києва, а вільний час присвячує своїй родині.

Відомо, що в 2019 році Барбара вийшла заміж за свого однокурсника Віктора Тура. Власних дітей в пари наразі немає, але подружжя опікується домашнім пухнастим улюбленцем – собакою на імʼя Міша. Нещодавно в Stories Барбара показала, наскільки любить цього песика із хитрим поглядом. Міша став для неї практично членом родини, якому можна пробачити навіть маленькі собачі гріхи.

Наприклад, ось такі, як на фото нижче. Там добре помітно, як Міша заліз на хазяйське ліжко, вкрите білою постільною білизною та звернувся калачиком. Помітно, що під ковдрою хтось спить. Міша ж прохолодним осіннім ранком вирішив притримати ковдру – щоб не сповзла з ліжка. І щоб господар не замерз.

Пухнастий улюбленець Барбари Кузьменко
Пухнастий улюбленець Барбари Кузьменко

Ліжко в Барбари та її чоловіка – широке та просторе. Біля нього розташована невеличка тумбочка, а стіна поза ліжком стилізована декоративними матеріалами під натуральне дерево.

До речі, Міша зʼявляється в Stories Барбари Кузьменко вже не в перший раз. Раніше донька Скрябіна показувала, як сушить песика феном після купання. Чотирилапий супутник дівчини в цей час смиренно сидів та насолоджувався потоком теплого повітря, що йшло із дорогого апарату для висушування та укладки локонів.

Пухнатий улюбленець Барбари Кузьменко
Пухнатий улюбленець Барбари Кузьменко

До речі, колись Барбара Кузьменко зізнавалась, що в дитинстві мріяла стати ветеринаром.

Ця мрія збулась трохи інакше, ніж вона собі уявляла – адже зараз вона працює людським лікарем. Та все одно любов до тварин в неї лишилась незмінною і зараз усю її Барбара спрямовує на песика Мішу.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.