Не холостячка, як думають всі: 47-річна Камалія закрутила новий роман після розлучення – і це не Захур

Камалія вперше після розлучення із пакистанським мільярдером закохалась і розповіла про свій стан - хто ж цей щасливчик, який підкорив серце артистки.

Відомій українській співачці Камалії вдалося відкрити нову сторінку в особистому житті після розлучення з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром. В одному з інтерв’ю вона зізналася, що закохалася, і це почуття приносить їй чимало радості. Артистка поділилася своїми емоціями і змінами, що відбуваються в її житті.

Камалія зазначила, що нові стосунки стали для неї джерелом натхнення. Вона відчуває потребу бути поруч із коханим, намагаючись створити для нього особливі моменти та проявляючи увагу. Ця закоханість надає їй сил і позитивних емоцій, дозволяючи сяяти і відчувати справжнє щастя.

Камалія вперше після розлучення закрутила новий роман
Камалія вперше після розлучення закрутила новий роман

Зірка підкреслила, як важливо мати можливість проводити час із близькою людиною. Їй хочеться спілкуватися, ділитися враженнями і влаштовувати маленькі сюрпризи, які роблять стосунки ще більш цінними. Відкрите зізнання в закоханості підкреслює, як важливо для людини відчувати емоційний зв’язок і підтримку.

Співачка не поспішає розкривати деталі свого особистого життя, але зізнається, що відчуває закоханість. Однак, чи це призведе до серйозних стосунків і глибокого кохання, наразі залишається під питанням. Артистка вважає, що справжні почуття повинні пройти випробування часом, і лише через кілька років можна зрозуміти, що насправді відчуваєш.

Камалія вперше після розлучення закрутила новий роман
Камалія вперше після розлучення закрутила новий роман

Варто зазначити, що протягом двадцяти років співачка була у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким у неї дві доньки – Арабелла та Мірабелла. Весною минулого року вона шокувала публіку новиною про своє розлучення. Довгий час артистка не пояснювала причини цього рішення, але нещодавно зізналася, що вирішила піти від чоловіка через образу на нього. Також на їхнє розлучення вплинула дочка бізнесмена від його першої дружини, що стало важливим фактором у їхніх стосунках.

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.