Вона не змогла бути з ним до кінця життя: удівець Ніни Матвієнко розкрив всю правду, чому пішов від неї

Чоловік Ніни Матвієнко прожив з нею разом 50 років, але потім пішов від неї, але не до іншої - що сталося між творчим подружжям насправді? Подробиці.

Покійна Ніна Матвієнко та Петро Гончар вирішили розпочати окреме життя після півстолітнього спільного подружнього шляху. Удівець відомої співачки Ніни Матвієнко вперше розкрив причини їхнього розлучення, зокрема згадуючи про зраду.

Протягом 50 років спільного життя подружжя переживало багато емоцій. Гончар відкрито зазначив, що намагався завоювати прихильність Матвієнко. Він також пригадав, що після одруження відчував ревнощі, адже співачка мала безліч шанувальників. З іншого боку, і сама Ніна могла ревнувати художника, адже той славився своєю прихильністю до жінок.

Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву
Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву

Гончар зовсім не приховував своїх почуттів, вказуючи на численних шанувальників дружини, а сама Матвієнко могла відчувати невпевненість через чоловічу увагу до свого чоловіка, який любив красу. Ця складна динаміка між ними виявилася визначальною у їхніх стосунках.

Подружжя у 2021 році оголосило про свій розрив і початок окремого життя. Рішення про розрив відносин ухвалив чоловік Петро Гончар. Спочатку цей крок викликав певні конфлікти з Ніною Матвієнко, проте з часом вони змогли знайти спільну мову. Гончар усвідомлював, що його вчинок був егоїстичним, і просив пробачення за це.

Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву
Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву

Згідно з його словами, коли в родині вже були діти, які виросли, з’явилися онуки, і було місце для проживання, він вирішив розірвати зв’язок. У будинку постійно був галас, через велику кількість людей, а сам художник цього дуже не любив, він надавав перевагу спокою. Матвієнко зрозуміла його позицію, хоча спочатку між ними виникали суперечки. Після деякого часу вони змогли прийняти ситуацію та відновити спілкування.

Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву
Чоловік Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву

Гончар також зазначав, що відчуває, ніби зрадив свою дружину, адже його рішення залишити спільний дім мало значення з точки зору зради. Так, він вважав, що його вчинок не лише вплинув на їхні стосунки, але й став свідченням того, як складно буває зберегти зв’язки навіть після багатьох років спільного життя.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?