“Закохався”: Святослав Вакарчук вразив зізнанням про обраницю, з якою не розлучається ні на мить

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про найріднішу обраницю, яка з ним буває частіше за дружину. Як виглядає вона? "Один Факт" покаже світлину улюбленої "дівчинки" Вакарчука.

Музикант Святослав Вакарчук показав “обраницю”, з якою в останні роки проводить набагато більше часу, аніж з новою дружиною Євгенією. Ця красуня має неприкриті струни, на яких співак вміє віртуозно грати, створюючи неперевершені мелодії та співаючи під них пісні. Імʼя цієї красуні – акустична гітара. Вакарчук зізнався, що саме ця гітара супроводжує його в усіх поїздках на фронт та розповів її історію появи.

Святослав Вакарчук зізнався, що акустична гітара за понад 2 роки повномасштабного вторгнення стала йому чи не найріднішою. Особливу увагу артист звернув на її корпус, на якому залишилось зовсім мало вільного місця. Адже при кожному візиті із концертом на передову українські захисники залишають на поверхні гітари свої підписи.

Святослав Вакарчук показав найріднішу обраницю
Святослав Вакарчук показав найріднішу обраницю

Вакарчук, який регулярно влаштовує міні-концерти поблизу від передової – зізнається, що ці підписи військових для нього є цінним атрибутом. Без них він свою улюбленицю гітару зовсім вже не уявляє.

За словами музиканта – під час війни він встиг із нею дати 285 концертів на фронті та прифронтових містах.

Хто би міг подумати що я, такий piano man, закохаюся в гітару. Але… такі часи – зізнається Вакарчук

Український музикант також розповів історію появи улюбленої гітари в нього. Цьому музичному інструменту – вже 50 років. Такий собі вінтаж, який і через кілька десятиліть продовжує дарувати людям чарівну музику. Звісно ж, не без допомоги талановитого Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук показав найріднішу обраницю
Святослав Вакарчук показав найріднішу обраницю

За словами артиста – гітару марки Martin він придбав у свого друга. Вона була виготовлена в 1969 році, а ось кому вона належала до нього – Вакарчук не знає. Імовірно, якомусь не менш талановитому американцю, адже її в Україну прислали із США.

Святослав Вакарчук вважає цей вінтажний інструмент своїм музичним другом, який позначено підписами та написами тих захисників України, для яких він грає власні пісні просто неба і поряд із фронтом.

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.