Розлучений холостяк: актор Григорій Бакланов зізнався, чи погодився б шукати кохання на романтичному шоу

Популярний український актор Григорій Бакланов розповів, чи зміг би після розлучення з Анастасією Цимбалару шукати нове щастя в реаліті-шоу "Холостяк".

29-річний талановитий одесит Григорій Бакланов в березні поточного року розлучився із дружиною Анастасією Цимбалару. Ця пара прожила разом лише 2 роки і не встигли обзавестися дітьми. Про причини свого розставання подружжя не розповсюджувалися, але повідомили – попри все залишились друзями та підтримують звʼязок.

Отже, після розлучення Григорій Бакланов залишився холостяком. Нещодавно журналісти звернулись до нього з питанням – чи не міркував молодий український козак про те, щоб віднайти нове кохання? Наприклад, здійснити спробу та стати новим головним героєм реаліті-шоу “Холостяк”.

Артист українського театру та кіно зазначив, що знайти свою другу половинку можна і поза межами романтичного проєкту. Однак якщо йому б надійшла відповідна пропозиція про участь в “Холостяку” – він, можливо і погодився.

Бакланов наголосив, що іноді кохання наздоганяє людину в той самий момент, коли його зовсім не чекаєш.

Не знаю, чи зручно мені було б шукати свою другу половинку саме в такому форматі, але ніколи не зарікаюсь – зазначив актор

Водночас артист наголосив, що дуже поважає нинішнього “Холостяка” Олександра Будько. І він дуже радий, що саме Терен став головним героєм в новому сезоні реаліті-шоу.

Григорій Бакланов розповів, чи бажав би стати новим Холостяком
Григорій Бакланов розповів, чи бажав би стати новим Холостяком

За словами Григорія Бакланова – кожне реаліті-шоу це дуже непроста річ. Але за умови щирого почуття навіть в такому форматі програм може чекати перемога із нагородою у вигляді справжнього кохання.

Нагадаємо, що в 13-му сезоні “Холостяку” головним героєм став Олександр Терен. Під час участі в боях він втратив ноги. Але зміг зберегти силу духу та своїм прикладом зараз надихає багатьох українців.

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.